reklama

Styczeń 2014 :)

Blanka ja też miałam zapalenie stawu biodrowego jak miałam 7-8 lat, trenowalam taniec towarzyski i dawali nam straszny wycisk.... Pamiętam ze bardzo mnie bolało... Bardzo bardzo.. Natasia boli?

reklama
Dzień dobry;)

Tina tak boli go i to dosyć mocno. Dostal przeciwbólowe bo sie aż sam prosił. Dzwoniliśmy do naszej ciotki kazala w poniedziałek zrobić badania . Mam nadzieje ze tym razem nie odeślą nas tylko z przypuszczeniami!

U nas pogoda tak sie zepsuła ... załamka!wzięłabym chłopaków do smykowa żeby poszaleli w kulkach no ale Natasia nóżka.wiec siedzimy.

Miłego dnia dla was;)

blanka - ja też od razu pomyślałam, że to zapalenie stawu biodrowego, ale nie chciałam Cię martwić takimi przypuszczeniami. Zdrówka dla Natasia!!

u nas też pogoda paskudna :baffled:

Siva Ty się nie przepracuj przy tym laptopie ! :)

Dziekuje dziewczyny! Powiem szczerze, ze juz popłakałam sobie ze strachu :( od google trzymam się z daleka,żeby nie sfiksować całkiem do poniedziałku!

Elama u nas pogoda koszmar nawet burza była:baffled:

Blanka, w weekend trzymam się z dala od laptopa ;) dziś od rana gonitwa, bo Julia w soboty rano ma zajęcia z tańca. Potem fryzjer (3 h z głowy), szybki obiad, teraz m pojechał pomóc mojemu bratu w przesuwaniu mebli. Do tego Lena albo ma znów ma trzydniowke, albo zęby dają czadu. No i Julia ma codziennie prawie bóle głowy... eh życie!

Cześć laski!

Natasiowi i pozostałym choruszkom zdrówka!

Ja mam dziś załamkę. Moje dziecko znów zaczęło ulewać. Od września było dobrze a teraz znowu. Wczoraj widziałam jak bułka mu się wracała, dziś ulał trochę po mleku a teraz zwymiotował pół parówki które tyle co zjadł. Chyba w poniedziałek umawiam go do lekarza bo my nigdy nie ruszymy z tym jedzeniem jak tak to będzie wyglądać. Masakra...

Inomama napisz jak twoja Laurka z tym refluksem?

Cleopatra, z tego co się orientuję, to Laurka Inomamy nie ma już problemu z refluksem - wcina ładnie wszystko.
Blanka - Julka tańczy w grupie disco-dance z elementami hip-hopu ;)

reklama
Blanka ja jestem po 7 operacjach na biodra ale to z powodu takiego ze w trakcie porodu wyrwali mi npgi ze stawow..
Spokojnie czekaj do poniedzialku niech zbadaja co sie dzieje i postaraj sie nie zamartwiac na zapas.

Siva oj zapracowana jestes! Ale fryzjer hmm super odpoczynek ;)

Ja ledwo skonczylam drugi tort przed chwila! Zaraz kolezanka go odbierze i mam nadzieje ze jej sie spodoba. Choc mi sie podoba ;)
Pierwszy tort tez juz poszedl i mega stresa przy nim mialam.. zreszta przy obydwu.. bo pierwszy raz robilam takie cos ..ale sie udalo uff.

Emis wymiotuje! Wczoraj raz.. dzis od rana dwa razy.. no i narazie spokoj ale jakas luzniejsza kupka jest.. mi cos muli w zooladku i m tez..wiec chyba jelitowka ;(

Tego mi teraz trzeba. Ahh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry