Co nowego?
reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Ibuprpfenu w ciazy nie mozna a cocodamol ma codeine wiec chyba tez nie.. no trudno.. jeszcze 4 godIny i dIeci ida spax ja z nimi. .

Dzień dobry!

Akuku jak tam lepiej już?

Jaguś nie wiedziałam że przed migreną są takie atrakcje? Ja przed @ mam zawroty głowy i takie tam...

wszystkim życzę miłego dzionka i w pracy i w domu
i cudownej pogody wreszcie

my mamy jechać na wakacje na początku maja nad morze dla naszej tarczycy bo teraz jod w tabletkach łykam i by odpocząć, ale na razie zanosi się w prognozach długoterminowych że nie będzie pogody więc chyba nie pojedziemy :(

Kochane! Impreza sie udala!:)

Wszyscy zadowoleni, najedzeni, a jeszcze zostalo ciasta i miesa. Prezenty super, duzo kwiatow dostalismy- mowie Wam bomba!:)
Przed impreza oczywiscie sie spinalam,ze nie wystarczy jedzenia, picia, itd...ale wszystko sie cudnie udalo:) teraz pozostalo wszystko ogarnac w domu, bo pelno siatek i kartonow w domu stoi :)
Buziaki kochane! Milego dnia!:)

akuku - mam nadzieję, że juz lepiej

kasia - super że imprezka się udała, otrzymujesz miano perfekcyjnej gospodyni

u nas pogoda też paskudna i mnóstwo pracy, oto efekty DSC07507.jpg

Załączniki

• DSC07507.jpg
    DSC07507.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Dzien dobry:)))

Akuku współczuje bóli ! Filipem w ciązy miałam takie bóle głowy ze zwykle wymiotami sie konczyly :( Czaem 3, 4 razy w tyg...koszmar .Ale mi pomagał paracetamol ktorego i tak rzadko brałam zeby nie nadużywać :no:

Elama piekny domek bedzie :)

Kasia super ze wszystko sie udało na tip top ;-)

U mnie jakiś drętwy dziś dzien ! Wieje okropnie i tak nijako :szok: Filip spi ,wiec odpoczywam :)

Do góry