reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
oooo, pracowita sobota nie tylko u nas, bo pustki na forum.

pogoda cudo więc korzystajmy. Ja dziś miałam robotników na budowie więc musiałam ich wyżywić, posprzatać dom, zrobić z 50 km w pogoni za Julitką i jeszcze dałam rade pokopać w ogródku i posadzić cebulę, cukinię, ogórki.... PADAM!!

miłej nocki ;-)

Elama- oj tak! Pracowita:) u nas dzis montaz bramy wejsciowej w kamienicy i podobnie jak Ty- sprzatanie, obiad dla robotnikow, Arek i jeszcze teraz goscie na wieczor... Ale pogoda cudna, wiec az chcialo sie pracowac!:) a jutro wybierany sie na rodzinny wypad nad morze :)
Milego wieczoru babeczki! :)

Dzień dobry niedzielnie:)

Malinka kto to kaka?:-)

U nas wczoraj tez pracowicie:)Fifi właściwie większość dnia poza domem... A po poludniu zabrala go siostra do siebie. Ja sprzatalam . Wieczorkiem podrinkowalam z siostra i kumpelka:-)

A dzis mamy siódmą rocznice ślubu. Szykuje sałatkę , zapiekankę na obiad,winko dobre mam:)niestety M praktycznie przelotem w domu ale cóż :( rano wrócił a o 17tej znów jedzie więc sprężam sie żeby zdążyć ze wszystkim. Póki co siadlam na moment śniadanie zjeść. Młody śpi wiec luz:)

Milej niedzieli!

Blanka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! My dopiero trzecią w tym roku będziemy obchodzić. A Kaka hmmm nie mogę z tel dodać zdjęcia później z kompa wstawię :)

Kasia, udanego wypadu, oby nad morzem była lepsza pogoda niż tu u nas bo po słońcu od rana nie ma już śladu...

A ja jadę z koleżanką się spotkać a mąż na posterunku z małym został. Ale nam mały łobuz dał dziś w kość, za nic nie chciał zasnąć, darł się, dopiero 12.30 padł przy cycku (normalnie bez zasypia).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry