Inomama no niektore pija czy pozwlaja czy nie :/:/
I to wcale nie male ilosci nie.zdajac sobie sprawy ze nawet jak jej sie uda I dziecko sie zdrowe urodzi to jej wnuk moze byc chory... Niestety to idzie nawet do 5 pokolenia.
A co do synka jest juz lepiej, ale dzis jak na zlosc scieli trawe pod naszymi oknami, a my na parterze mieszkamy...
Nie uzywam zadnych masci, tylko ma syrop pewnie wapno ale z czyms nawet nie czytalam, wiem ze tutaj uzywaja na uczulenia, pouchlizny I plamy tez po tym znikaja. Jedyne co to tam gdzie mial takie duze plamy to mu takie jakby zylki zostaja, zaczerwieniania..sama nie wiem co to.
Dzis go m obserwuje bo ja juz w autobusie do glasgow na samolot I do pl. Wracam w srode rano.
a do przedszkola mi go nie przyjeli bo przyszlam I dalam zastrzyk babce zeby dali w razie jakby mial problem.z oddechem, powiedziala ze na kazde dziecko z taka powazna alergia musza miec oddzielne treningi... Tak wiec moze pojdzie w srode jak jutro beda mialy trening :/
Najwazniejsze ze sie szkola I wiem ze daje dziecko w dobre rece.
Katherinne no nawet do 5 pokolenia sie dziedziczy... zadko ale jednak..
No ja bede siebkompac, jedziemy na wakacje do francji ;-)
Ale ja z tych co problemow.intymnych nie maja, w 2 ciazach chodzilam na basen I nic mi nie bylo. Ale to kazda indywidualnie :-)
Moja mama mi sie nie przyznala do palenia cboc ja uwazam ze palila I ze to spowodowalo wczesniejszy porod, przez co mialam 7 operacji na biodra I mam skolioze bioder..ciezkie zycie przez to , ale dam rade.
Zreszta pamietam jak w domu rodzice jarali jak smoki ze w dymie siedzielismy... Kto wie czy przez to moje dzieci nie maja astmy...i alergii... Zreszta ja lekka astme mam, ale nie musze nic brac, kiedy cos bralam ale tu mi sie dobrze oddycha.
Pegas az sama zapytam gina, ale ja to pewnie nie wytrzymam I kilka razy doopke zamocze
A co do basenow to wskazane.
Fifka ja jeszcze jestem w stanie pojac jak kobieta wpadla I nie wiedziala o ciazy I w tym czasie palila, ale np. Jak sie stara o dziecko rok I pali fajke za fajka ? Nie wiem moze ja inna jestem.
Moze to co przezylam przez wczesny porod sprowadza mnie do takiego nastawienia. Ale wiem ze papierosow nie tkne nigdy w zyciu, alkoholu tez nie pije, taka wszystko anty jestem

hehe
Anisen to dobra sasiadka

haha nie ktorzy ludzie nie mysla I trzeba im to przyznac. Jak chce karmic to niech idzie do parku.
Anbas ja tez wlasnie dzis zaczelam kichac jak trawe skosili I jeszcze swedzenie gardla.
A synkiem lepiej , dzikuje.
Katherinne to tak jak z moimi rodziacami, moja mama mieszka u mnie I sie czuje jakbym dziecko miala, caly dzien przed kompem I tv. a sasiadow nie zazdroszcze.
Pegas bo niestety kobieta w ciazy jest narazona na uciski. Powinnas co pol godziny wstac I sie wyprostowac, przejsc kawalek I usiasc spowrotem.
To powinno pomoc.
Milka emilka witaj :-) jak mialas juz dwie infekcje to zapytaj gina jak z tym basenem.
Inomama ano ja sie tak zle czuje w kazdych ciuchiach.
Kupilam sibie spodnie ciazowe, ale za duze I mi spadaja, wiecej mamy nie poslucham.
Bo ten materia na brzuch jest tak wielki ze na cycki moge go zalozyc.
No I zwijam go w pol. Ale z doopska mi spadaja :/
Bede musiala jeszcze jakies zakupic. Ehh
Ogolnie dzis od tego siedzenia w autobusie gazy mi sie nazbieraly. Wogle brzuch mi wywalilo kilka dni temu chyba.
Mysle ze w 3 ciazy szybciej wyskakuje brzusio. No nic bede mama xxl

hehe
Tina witaj :-) ja mam problem z syfkami, choc teraz juz jest ich mniej, ale bylo to uciazliwe, a co do kremow to nie doradze bo ja uzysam jeden z artistry ale czy mozna orz azp nie wiem :-)
Dobra zmykam bo baterie w tel. Wyczerpie zanim na lotnisko dojade.