reklama

Styczeń 2014 :)

Ha, ha liczę, że nie utracę autorytetu :-D choć sama pamiętam, jaka byłam nieznośna w okresie dojrzewania :-)

troszkę mi niedobrze dziś i nie podoba mi się to...

poza tym oczywiście jak weekend, to już nie jest ciepło i pada :wściekła/y:

reklama
Malinka ja to sie niezalezna zrobilam jak sie na studia wyprowadzilam 180km od domu :-D wczesniej to sluchalam sie rodzicow... czasem wkurzali mnie pytaniami gdzie ide co robie (zwlasza po 18nastce) ale zawsze wiedzialam ze sie o mnie martwia i boje. Do tej poray potrafie mamie powiedziec ze ide na impreze i niech rano zadzwoni czy zyje :-D

Panna nikt bardzo mi przykro a co lekarze na to daja Ci cos na podtrzymanie ??

Na ratunek widze ze masz dopiero 4 dpo moze to wczesna implantacja ?? Podobno od implantcji 2-3dni i gesty wychodza. Trzymam kciuki.

Akuku ja wogole twierdze ze owu mialam 6,05 a nie 7,05 ale ovufriend wyznaczyl inaczej :-D ale moze i wczesna...a moze byc wczesna? bo ja zawsze myslalam ze 7 dni po owu...i spadek implantacyjny musi byc...
No coz zobaczymy najwyzej strzele testa we wtorek :-D a co mi tam... az 9 mam moge sikac :-D

Na ratunek, mi też ovufriend źle wyznaczyło owulację. aż dwa dni po owu... :dry: więc zaznaczyłam ręcznie.
karmelova, witaj :)
malinka, u nas też pada :( i zimno :(

reklama
klikasz na dzień w którym miałaś owu, wyskakuje ci ten panel do zaznaczania temperatury itp i na samym dole masz możliwość zaznaczenia owulacji (już nie pamiętam co dokładnie tam było napisane).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry