reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
kochane tu nie wiek jest wazny :):)

a ja chciałam jeszcze dopisać ze jak bylam z drugim synkiem w ciąży to tez bylam mna forum i zawiazalam kilka przyjazni :) z niektórymi dziewczynami się spotykam jak jestem gdzies bliosko, no i czeste telefony :) a dzieci z lutego 2010 :)
tylko ze nie na bb wtedy była :)

dokładnie, tak jak pisze Akuku, wiek jest mało ważny
ja udzielam się również na mamach z października 2012 :) przez ciążę byłam tylko "słuchaczem", pisać zaczęłam dopiero jak Nataniel się urodził.

Aniesen ja za to slysze ze za mloda jestem... Ludziom nie dogodzisz I zawsze beda gadali
Anisen fajnie ze mamy dzieci w rownym wieku:-)

Ja szybko zaszlam w pierwsza ciaze bo mialam 18 lat I miesiac wiec urodzilam przed 19 urodzinami, drugi synus tez szybko, bo bardzo chcialam...a 3 tez chcialam szybko tylko dluzej trwalo.
Duzo osob mowi za mloda, nie wybawisz sie ale ja jestem inna :p no takie zycie mialam ze szybko doroslam :p

Fajnie bedzie sie komu zwierzac :-)

Milego popoludnia

Ostatnia edycja:
Akuku, ja również chciałam szybko dwójkę dzieci. o pierwsze postaraliśmy się jeszcze przed ślubem, a drugie chcieliśmy zaraz po Natanielu. wszyscy się dziwili jak mówiłam, że już się staramy o rodzeństwo dla małego. w naszym wieku ludzie jeszcze się bawią, zmieniają partnerów jak rękawiczki i rzadko myślą o założeniu rodziny i dzieciach. Ja od dawna chciałam założyć już rodzinę, może dlatego mam męża sporo od siebie starszego... bo faceci w naszym wieku tylko o jednym myślą. Najbardziej wkurza mnie to, że koleżanki tak jakby nie miały już ze mną o czym gadać. Chyba myślą, że jak się zostaje matką to już tylko nią się staje, nie da rady porozmawiać o czym innym, więc po co się z nią spotykać. one studia, imprezy, faceci... a ja pieluchy i zupki. ehh na pewno nie zamieniłabym swojego synka na te ich studia i wolność.

Ja rodzilam córkę mając 23 lata.
Potem już były duże problemy.
Wtedy się bałam, konczylam studia i było mi bardzo cieżko. Ale teraz mając ponad 30 lat wiem ze wspaniale się stało bo mogę już nie mieć wiecej dzieci...

Ving a ja tez mam sporo starsze go m :-)
Ale jestem szczesliwa, mam 2 szkrabow I kocham ich nad zycie a teraz bede miala wiecej I wiecej milosci :-)

A imprez nigdy nie lubialam akurat :p
Zapisalam sie do collegu na full time ale musze zrezygnowac,.mloda jestem I jak dzieci beda w szkolach ja tez bede :-) hehe

reklama
Teraz czytam wcześniejsze posty i z przerażeniem stwierdzam, że wiądę niechlubny prym wieku.
Mam 33 lata :(

Do góry