reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Anisen jejku Ty juz masz mdlosci ??

Ja jestem w 4 tyg. I 1 dniu, I lapia mnie chwilami ale slabe puki co, pewnie na dnich przyjda mocne.

Pierwsza ciaze mialam bez problemu (tydzien mdlosci) a ja myslalam ze sie zatrulam hehe...a z drugim to 4 miesiace sie zle czulam :/:/:/

A teraz no dopiero wczoraj test robilam pierwszy abod 3 dni czulam mdlosci...

Dalej nie wierze ze w ciazy jestem :p tyle czasu sie staralismy ahh

Mozna dac watek wlasnie mam w uk...ja sama z uk jestem, chodzi o badania tutejsze :-)

Ja namowilam moja gp zeby mi tes z krwi zrobila, bo tyle czasue sie staralam I sie zgodzila uff...wiec w poniedzialek beta. Potem lece do pl. Mialam leciec teraz 23 maja, ale chcialam do gina zeby mi powiedzial czemu zajsc w ciaze nie moge, a na usg bedzie za wczesnie wiec w czerwcu polece :-)

Chcialam wam wszystkim pogratulowac I zyczyc nuudnej ciazy

Przedstawie sie jeszcze mam na imie agata I mieszkam w szkocji :-)
Mam 24 lata I 3 dzidzia :-) wszytskie planowane I baardzo chciane :-)

reklama
dlatego troszke sie dziwie. Na pewno wiem kiedy miałam owu, wiec nie mzoe być strsza niz mysle. Ale 3 dni przed terminem @ już miałam dwie wyraźne kreseczki a 8maja na dzień przed beta 260. Może dlatego tak mi organizm szaleje ;)

Dzień dobry Kochane.
Jestem na Mazurach u rodziców, dzielnie się trzymam z moja tajemnica :)
Mnie tez mdli, ale nie wymiotuję. Najgorzej jest u mojego dziadka na oddziale paliatywnym :( musiałam wyjść bo jakoś bardziej śmierdzi niż zwykle...
Miłego dnia Nam życzę.

dzień dobry Dziewczynki :)

czyli tak:
-Styczniowe zakupoholiczki (o naszych zakupach dla maluszków, wyprawce itp)
-Wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych fasolek
-Kącik kuchenny
-Poznajmy się (wątek do przedstawienia się)
-Nasze pomysły dotyczące forum

zgadzacie się z takimi tematami?
to można wybierać moderatora? pewnie jakieś głosowanie zrobimy. jeśli mogłabym coś wtrącić to lepiej wybierzmy dwóch moderatorów, jak jedna zaniemoże to druga dopomoże :-p

ja dziś po następnym teściku i mój sen trwa dalej :-p troszkę ciemniejsze kreski. na betę w końcu nie poszłam bo mąż powiedział, że mi to nie potrzebne... :dry:

Jak Wsi mężowie/partnerzy zareagowali na wieść o fasolce? ja mam wrażenie, że mojego jakby to nie obeszło :( zareagował "o, no to fajnie", trochę lepszej reakcji oczekiwałam... ehh faceci

Ostatnia edycja:
Vinga 89 tematy fajne moze byc 2 modernatorow:-)

A co do reakcji to moj m sie ucieszyl, rano po 5 go obudzilam I mu powiedzialam bo do pracy szlam, to mial taki rozanielony usmiech, ale ja caly dzien mu milion razy powtarzalam a on do mnie ze nie rozmumie kobiet...
No faceci nie potrafia tak okazac emocji.

no na razie nie przekraczamy 25 lat :)
28 maja wybieram się do gina. nie za wcześnie? to będzie 7 tydzień...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry