Akuku
Fanka BB :)
Anisen jejku Ty juz masz mdlosci ??
Ja jestem w 4 tyg. I 1 dniu, I lapia mnie chwilami ale slabe puki co, pewnie na dnich przyjda mocne.
Pierwsza ciaze mialam bez problemu (tydzien mdlosci) a ja myslalam ze sie zatrulam hehe...a z drugim to 4 miesiace sie zle czulam :/:/:/
A teraz no dopiero wczoraj test robilam pierwszy abod 3 dni czulam mdlosci...
Dalej nie wierze ze w ciazy jestem
tyle czasu sie staralismy ahh
Mozna dac watek wlasnie mam w uk...ja sama z uk jestem, chodzi o badania tutejsze :-)
Ja namowilam moja gp zeby mi tes z krwi zrobila, bo tyle czasue sie staralam I sie zgodzila uff...wiec w poniedzialek beta. Potem lece do pl. Mialam leciec teraz 23 maja, ale chcialam do gina zeby mi powiedzial czemu zajsc w ciaze nie moge, a na usg bedzie za wczesnie wiec w czerwcu polece :-)
Chcialam wam wszystkim pogratulowac I zyczyc nuudnej ciazy
Przedstawie sie jeszcze mam na imie agata I mieszkam w szkocji :-)
Mam 24 lata I 3 dzidzia :-) wszytskie planowane I baardzo chciane :-)
Ja jestem w 4 tyg. I 1 dniu, I lapia mnie chwilami ale slabe puki co, pewnie na dnich przyjda mocne.
Pierwsza ciaze mialam bez problemu (tydzien mdlosci) a ja myslalam ze sie zatrulam hehe...a z drugim to 4 miesiace sie zle czulam :/:/:/
A teraz no dopiero wczoraj test robilam pierwszy abod 3 dni czulam mdlosci...
Dalej nie wierze ze w ciazy jestem
Mozna dac watek wlasnie mam w uk...ja sama z uk jestem, chodzi o badania tutejsze :-)
Ja namowilam moja gp zeby mi tes z krwi zrobila, bo tyle czasue sie staralam I sie zgodzila uff...wiec w poniedzialek beta. Potem lece do pl. Mialam leciec teraz 23 maja, ale chcialam do gina zeby mi powiedzial czemu zajsc w ciaze nie moge, a na usg bedzie za wczesnie wiec w czerwcu polece :-)
Chcialam wam wszystkim pogratulowac I zyczyc nuudnej ciazy
Przedstawie sie jeszcze mam na imie agata I mieszkam w szkocji :-)
Mam 24 lata I 3 dzidzia :-) wszytskie planowane I baardzo chciane :-)