reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

ja potwierdze swoja obecnosc na stycznowkach po jutrzejszych wynikach bety bo jakos tak nie wierze ... no i tez wypadaloby na 18 stycznia :)

reklama
u nas są 3 labory w których mozna betę zrobić ale dwa wysyłają próbki do krakowa a jedno robi na miejscu tyle ze akurat dziś im sie odczynniki skończyły. A ja poszłam na pierwszą betę po 16 bo wtedy mąz miał czas na sekundkę posiedzieć z dziećmi w poczekalni to teraz tez po 16 musiałam. A normalnie jak do 12 pobierają krew wynik o 18 a jak po 12 wynik następnego dnia dopiero i to po 16

Akuku-super :) Witamy i gratulujemy :)

Córa u babci a ja spiewam z przyjaciółką w singstara komputerowego haha :)

mea_osi, to mam nadzieję, że do nas dołączysz :)

dziewczyny, wysyłajcie do mnie PW z datą porodu, nickiem, wiekiem i imionami dla dzieci. zapełnijmy szybko naszą listę Styczniowych mam :-D
padam na pyszczek. jutro jedziemy na tą nieszczęsną betkę, może przy okazji zahaczymy zoo, jak będzie ładna pogoda :)

pozdrawiam wszystkie nowe kobity i zycze spokojnych. ja dzisiaj test 25 zrobilam ale nic. albo zaq wczesnie (9po owu) albo nie tym razem. poczekam grzeczie do 17, kiedy to ma się @ pojawić.

fiuu, ja zrobiłam 9 dni po owu i nic nie było ale już 10 dni po owu była kreseczka II, więc bądź dobrej myśli i zatestuj później, żeby mieć już pewność

ja napiszę po poniedziałku po wyniku bety ;) tzn bez imion bo to przyznam ze wielka niewiadoma;)
Na razie wiodą prym :
chłopiec : Gabriel, Mikołaj, Adam
dziewczynki : Izabela, Maja, Lilianna
ale czort wie co wymyślimy. Na pewno nie dam sie już urobić teściowej. ps jakby był chlopiec to na 60 % Gabriel ;)

Anisen, to widzę mamy taki sam typ co do chłopca, my też damy Gabriel, a dziewczynka Gabriela. tak po prostu. z Natanielem nie mieliśmy pojęcia jakie imię wybrać ;) to wy wybieracie imię dla dziecka, co do tego teściowej..
z Natem moja mama była strasznie przeciwna temu imieniu. mówiła, że skrzywdzę dziecko ale na razie spotykamy się z samą dobrą reakcją.

reklama
nie znasz tego babsztyla. Już mieliśmy wybrane Gabriel. Pojechałam urodzić małego a ona się na 3 dni wprowadziła do mojego domu i tak gderała synowi, tak mu obrzydzała to imie ze jak wróciłam to mąz do mnie - moze byśmy zmenili , takie dziwne to imie. przyznam ze byłam umordowana i dla spokoju sie nie kłóciłam i zgodziłam sie ze zmieniamy. Teraz oboje mamy sobie to za złe, ja ze uległam on że naciskał bo znów mu sie to imie bardzo podoba o wiele bardziej niż Kuba

Do góry