Na_Ratunek
Fanka BB :)
Ja mam jednego brata 13 lat mlodszy.... moj ma dwoch braci jeden starszy jedem mlodszy....zreszta u niego w rodzinie sami faceci.... jeszcze sie dziewczynka nie urodzila..... od strony mojego taty jestem jedyna dzyewczynka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kocham dzieci, jestem wychowawczynią w przedszkolu więc dzieciarnia to całe moje życie :-)
ja też jestem przedszkolanką, niestety nie pracującą w zawodzie :-( a bardzo bym chciała. dodatkowo mogę być nauczycielem w 1-3. strasznie lubię tą pracę ale niestety nigdzie nie ma wolnego miejsca. a teraz kobietę z dwójką małych dzieci to nie wiem kto zatrudni.

Zobaczymy czy wyjdzie!
)
Na ratunek, kiedy zamierzasz testować? (pewnie już pytałam ale nie chce mi się szukać)
dziewczyny przez kilka dni aż 23 strony naskrobałyśmy
znów brzuch zaczyna boleć. P na spacerze z małym a ja leniu****ę
edit, ale jaja, "leniuchu..ję" mi wygwiazdkowało heh
bo mam te czule testy 10.... wiec 17.05i tak moze jeszcze nie wyjsc. ja mialam zagniezdzenie dopiero 9-10 dni po owu. i tylko beta z 9dnia wyszla 3,4 . a 7dni pozniej 528,3... na tescie moze jeszcze nie wyjsc.No chce zatestowac 10 dni po owubo mam te czule testy 10.... wiec 17.05