jest?serio??no i doczekałyśmy się własnego podforum![]()
reklama
Na_Ratunek
Fanka BB :)
Wiem ze moze nie wyjsc... ale chcica wiekszai tak moze jeszcze nie wyjsc. ja mialam zagniezdzenie dopiero 9-10 dni po owu. i tylko beta z 9dnia wyszla 3,4 . a 7dni pozniej 528,3... na tescie moze jeszcze nie wyjsc.

vinga89
mamusia syneczków
Na ratunek, mi 10 dni po owu wyszło, więc trzymam kciuki, żeby Tobie też 2 krechy wyszły.
założyłam temat z listą styczniówek, mam nadzieję że żadna się nie obrazi ;-) mogę na bieżąco uzupełniać listę, bo czasu mam aż za dużo
założyłam temat z listą styczniówek, mam nadzieję że żadna się nie obrazi ;-) mogę na bieżąco uzupełniać listę, bo czasu mam aż za dużo
Akuku
Witam
Czy moge do was dolaczyc ?? Narazie nie smialo, dzis robilam dwa testy paskowy 10 miu rano I plytkowy 25 miu po poludniu.
Termin wypada na 18 stycznia 2014 :-) :-)
Staranka trwaly prawie 2 lata wiec jeszcze niedowierzam.
To bedzie nasze 3 malenstwo. Mam 2 synow 5 I 3 lata
Chcialam 3 wychowac wszystkich razem :-)
Dolaczam testy w zalaczniku :-)
Czy moge do was dolaczyc ?? Narazie nie smialo, dzis robilam dwa testy paskowy 10 miu rano I plytkowy 25 miu po poludniu.
Termin wypada na 18 stycznia 2014 :-) :-)
Staranka trwaly prawie 2 lata wiec jeszcze niedowierzam.
To bedzie nasze 3 malenstwo. Mam 2 synow 5 I 3 lata
Chcialam 3 wychowac wszystkich razem :-)
Dolaczam testy w zalaczniku :-)
Na_Ratunek
Akuku gratuluje :-)
Vinga jak nie wyjdzie to zrobie w dniu @ ale mam nadzieje ze chociasz cien bedzie
Vinga jak nie wyjdzie to zrobie w dniu @ ale mam nadzieje ze chociasz cien bedzie

vinga89
mamusia syneczków
Akuku, witamy 
Na ratunek, miejmy nadzieję, że od razu wyjdzie druga kreseczka, kciuki jak zwykle zaciśnięte
Na ratunek, miejmy nadzieję, że od razu wyjdzie druga kreseczka, kciuki jak zwykle zaciśnięte

Anisen
kochamy Cię mocno
Super ze mamy już swoje miejsce
)
Akuku witamy
)
Trzymym kcuki ze wszystkie testujące w njbliższym czasie.
byłam zrobić drugi raz betę i wyniki dopiero w poniedziałek rano
wściekła jestem ale nie dam rady przyspieszyć
piątek !!!
Wracałam 2,5 godziny z malcami bo musieliśmy zaliczyć park po drodze
a potem plac zabaw pod blokiem. Teraz oboje kończą kolacje a ja zabieram sie za ogarniecie kuchni i wyszykowanie ich do spania.
Zaczynam być okrutnie zmęczona a mąz dziś do nocy w robocie
ehh a do tego w niedizele ma przyjechać jego przyjaciel. Oszaleje jak mi jutro powie ze on na budowe leci i do roboty i mi nei pomoze domu posprzątać. nie nie oszaleje ale mu nagadam
wypiłam dzis odrobinę za dużo herbaty i kibelek murowany. Na razie jedzenie mi niewchodzi wogóle
raczje szybciej ze mnie wychodzi
Akuku witamy
Trzymym kcuki ze wszystkie testujące w njbliższym czasie.
byłam zrobić drugi raz betę i wyniki dopiero w poniedziałek rano
Wracałam 2,5 godziny z malcami bo musieliśmy zaliczyć park po drodze
Zaczynam być okrutnie zmęczona a mąz dziś do nocy w robocie
wypiłam dzis odrobinę za dużo herbaty i kibelek murowany. Na razie jedzenie mi niewchodzi wogóle
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ale fajnie!! Jest już podforum!!! 
Na ratunek mi w 11dc wyszła blada kreseczka ale wcale nie taki cień więc u ciebie też może wyjść :-)
Anisen kurcze... to u was długo się na wyniki czeka... u mnie tego samego dnia już były,
Akuku WITAMY!!
Idę się do listy dopisać i szykować do szkoły bo jutro mam zjazd i egzaminy....

Na ratunek mi w 11dc wyszła blada kreseczka ale wcale nie taki cień więc u ciebie też może wyjść :-)
Anisen kurcze... to u was długo się na wyniki czeka... u mnie tego samego dnia już były,
Akuku WITAMY!!
Idę się do listy dopisać i szykować do szkoły bo jutro mam zjazd i egzaminy....
Na_Ratunek
Ja dzis jak zobaczylam sledzie w sklepie to malo sie nie obsilinilam...
zjadlam i zgage mialam...
zjadlam i zgage mialam...reklama
vinga89
mamusia syneczków
ja jutro na betkę jadę
mam nadzieję, że jutro już wyniki będą (przez internet).
Anisen, przy dwójce dzieci na pewno masz ręce całe roboty, współczuję. ja przy jednym czasami nie wyrabiam
Anisen, przy dwójce dzieci na pewno masz ręce całe roboty, współczuję. ja przy jednym czasami nie wyrabiam