reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Na ratunek, mi 10 dni po owu wyszło, więc trzymam kciuki, żeby Tobie też 2 krechy wyszły.
założyłam temat z listą styczniówek, mam nadzieję że żadna się nie obrazi ;-) mogę na bieżąco uzupełniać listę, bo czasu mam aż za dużo

Witam
Czy moge do was dolaczyc ?? Narazie nie smialo, dzis robilam dwa testy paskowy 10 miu rano I plytkowy 25 miu po poludniu.
Termin wypada na 18 stycznia 2014 :-) :-)
Staranka trwaly prawie 2 lata wiec jeszcze niedowierzam.
To bedzie nasze 3 malenstwo. Mam 2 synow 5 I 3 lata
Chcialam 3 wychowac wszystkich razem :-)

Dolaczam testy w zalaczniku :-)

Super ze mamy już swoje miejsce :))
Akuku witamy :))
Trzymym kcuki ze wszystkie testujące w njbliższym czasie.

byłam zrobić drugi raz betę i wyniki dopiero w poniedziałek rano :( wściekła jestem ale nie dam rady przyspieszyć :( piątek !!!
Wracałam 2,5 godziny z malcami bo musieliśmy zaliczyć park po drodze ;) a potem plac zabaw pod blokiem. Teraz oboje kończą kolacje a ja zabieram sie za ogarniecie kuchni i wyszykowanie ich do spania.
Zaczynam być okrutnie zmęczona a mąz dziś do nocy w robocie :( ehh a do tego w niedizele ma przyjechać jego przyjaciel. Oszaleje jak mi jutro powie ze on na budowe leci i do roboty i mi nei pomoze domu posprzątać. nie nie oszaleje ale mu nagadam ;)
wypiłam dzis odrobinę za dużo herbaty i kibelek murowany. Na razie jedzenie mi niewchodzi wogóle :( raczje szybciej ze mnie wychodzi

Ale fajnie!! Jest już podforum!!! :-D

Na ratunek mi w 11dc wyszła blada kreseczka ale wcale nie taki cień więc u ciebie też może wyjść :-)

Anisen kurcze... to u was długo się na wyniki czeka... u mnie tego samego dnia już były,

Akuku WITAMY!!

Idę się do listy dopisać i szykować do szkoły bo jutro mam zjazd i egzaminy....

reklama
ja jutro na betkę jadę :) mam nadzieję, że jutro już wyniki będą (przez internet).
Anisen, przy dwójce dzieci na pewno masz ręce całe roboty, współczuję. ja przy jednym czasami nie wyrabiam

Do góry