reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Na ratunek, mi 10 dni po owu wyszło, więc trzymam kciuki, żeby Tobie też 2 krechy wyszły.
założyłam temat z listą styczniówek, mam nadzieję że żadna się nie obrazi ;-) mogę na bieżąco uzupełniać listę, bo czasu mam aż za dużo

Witam
Czy moge do was dolaczyc ?? Narazie nie smialo, dzis robilam dwa testy paskowy 10 miu rano I plytkowy 25 miu po poludniu.
Termin wypada na 18 stycznia 2014 :-) :-)
Staranka trwaly prawie 2 lata wiec jeszcze niedowierzam.
To bedzie nasze 3 malenstwo. Mam 2 synow 5 I 3 lata
Chcialam 3 wychowac wszystkich razem :-)

Dolaczam testy w zalaczniku :-)

Super ze mamy już swoje miejsce :))
Akuku witamy :))
Trzymym kcuki ze wszystkie testujące w njbliższym czasie.

byłam zrobić drugi raz betę i wyniki dopiero w poniedziałek rano :( wściekła jestem ale nie dam rady przyspieszyć :( piątek !!!
Wracałam 2,5 godziny z malcami bo musieliśmy zaliczyć park po drodze ;) a potem plac zabaw pod blokiem. Teraz oboje kończą kolacje a ja zabieram sie za ogarniecie kuchni i wyszykowanie ich do spania.
Zaczynam być okrutnie zmęczona a mąz dziś do nocy w robocie :( ehh a do tego w niedizele ma przyjechać jego przyjaciel. Oszaleje jak mi jutro powie ze on na budowe leci i do roboty i mi nei pomoze domu posprzątać. nie nie oszaleje ale mu nagadam ;)
wypiłam dzis odrobinę za dużo herbaty i kibelek murowany. Na razie jedzenie mi niewchodzi wogóle :( raczje szybciej ze mnie wychodzi

Ale fajnie!! Jest już podforum!!! :-D

Na ratunek mi w 11dc wyszła blada kreseczka ale wcale nie taki cień więc u ciebie też może wyjść :-)

Anisen kurcze... to u was długo się na wyniki czeka... u mnie tego samego dnia już były,

Akuku WITAMY!!

Idę się do listy dopisać i szykować do szkoły bo jutro mam zjazd i egzaminy....

reklama
ja jutro na betkę jadę :) mam nadzieję, że jutro już wyniki będą (przez internet).
Anisen, przy dwójce dzieci na pewno masz ręce całe roboty, współczuję. ja przy jednym czasami nie wyrabiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry