reklama
vinga89
mamusia syneczków
eh chyba nie ma teściowej, która by nie wsadzała łap do życia dzieci... ja bym nie uległa, mam taki charakter, że nawet umierając decyzji bym nie zmieniła, a wręcz na złość jej zrobiła
dziewczynki, macie jakieś pomysły na nowe tematy? na pewno jakiś o wizytach u lekarza, badaniach. myślcie, myślcie
dziewczynki, macie jakieś pomysły na nowe tematy? na pewno jakiś o wizytach u lekarza, badaniach. myślcie, myślcie
Ostatnia edycja:
Na_Ratunek
Fanka BB :)
no ja mysle ze wizyty i badania... galeria.... lista.... moze watek z objawami? watek dla mam z wysp?
Nie wiem
Nie wiem

malinka1984
Wystarczy jeden dzień nie wchodzić na forum a tu tyle do czytania :-)
jak fajnie, że zrobili nam podforum :-)
My obstawiamy dziewczynkę
co do teściów - moi mieszkają na szczęście kawałek od nas; nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek wtrącał się w nasze życie. Zresztą ja i tak zrobię, tak jak uważam - taki ze mnie uparty koziołek styczniowy:-)
ostatnio tak jakoś za to zeszło nam w rozmowie z moją mamą na imiona i okazało się, że w ogóle nie podoba jej się Leon, które nam bardzo... nawet próbowała przekupić mojego męża nowym telewizorem jeśli z niego zrezygnuje

jak fajnie, że zrobili nam podforum :-)
My obstawiamy dziewczynkę
co do teściów - moi mieszkają na szczęście kawałek od nas; nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek wtrącał się w nasze życie. Zresztą ja i tak zrobię, tak jak uważam - taki ze mnie uparty koziołek styczniowy:-)
ostatnio tak jakoś za to zeszło nam w rozmowie z moją mamą na imiona i okazało się, że w ogóle nie podoba jej się Leon, które nam bardzo... nawet próbowała przekupić mojego męża nowym telewizorem jeśli z niego zrezygnuje

proponuję ogolny wątek zakupowy, jeden dotyczący spraw ogranizacyjnych odgórniem, wątek kulinarny
(wpierw b3dzie dla mam potem dla dzieci); sen rodziców(a pozniej dzieci;p)
tesciow ja mam ponad 500km od siebie. kochani sa ale jak to z tescioami bywa
chca nas na sile uszczesliwiac radami. no ale jak mowie, widujemy sie od wielkiego dzwonu.(choc ja z tesciem pracuję), moja mama 200km wiec tez mamy luz. temat tego,co oni by chcieli nas nie dotyczy na szczęscie w wielu sprawach.
tesciow ja mam ponad 500km od siebie. kochani sa ale jak to z tescioami bywa
Witajcie, nie wiem czy to dobre miejsce by się przywitać, dziś się zalogowałam i nie dokońca jeszcze wiem co i gdzie
Wygląda na to, że również będę styczniową mamusią, ale narazie moja ciąża jest jeszcze baaardzo wczesna, dopiero 2 tydzień, beta 70
Pozdrawiam Was serdecznie
Anisen
kochamy Cię mocno
z mojego doświadczenia
to :
1. kulinaria ale to będzie bardziej potem z przepisami dla maluszków i dla mam karmiących
1. wyprawka maluszka ( co niezbędnę, co fajne, nowe gadżety )
3. wizyty u gina ( w tym nowości o naszych maleństwach brzuskowych)
4.przedstawiamy sie ( oj wiem ze mogą sie przyjaźnie tutaj zawiązać, bo sama mam kontakt z lutówkami 2010 a dużo fajniej mówić Kasia, Agnieszka, Ola niż nikami)
5. piękna i zadbana w ciązy ( czyli co robimy dla siebie żeby sie poczuć jak boginie)
6 torba do szpitala ( na to moze za wcześnie ale potem będzie)
mam jeszcze z kilkanaście pomysłów ale to na ostatnie 3 miesiące i po porodzie
ja dziś znów wymiotuje. Nawet nie iwem jak wyjśc z dziećmi na spacer skoro każdy zapach to wizyta w kibelku. A do tego młodszy mnie ciągnie i woła : mama papa ( co oznacza na spacer chce iść )
1. kulinaria ale to będzie bardziej potem z przepisami dla maluszków i dla mam karmiących
1. wyprawka maluszka ( co niezbędnę, co fajne, nowe gadżety )
3. wizyty u gina ( w tym nowości o naszych maleństwach brzuskowych)
4.przedstawiamy sie ( oj wiem ze mogą sie przyjaźnie tutaj zawiązać, bo sama mam kontakt z lutówkami 2010 a dużo fajniej mówić Kasia, Agnieszka, Ola niż nikami)
5. piękna i zadbana w ciązy ( czyli co robimy dla siebie żeby sie poczuć jak boginie)
6 torba do szpitala ( na to moze za wcześnie ale potem będzie)
mam jeszcze z kilkanaście pomysłów ale to na ostatnie 3 miesiące i po porodzie
ja dziś znów wymiotuje. Nawet nie iwem jak wyjśc z dziećmi na spacer skoro każdy zapach to wizyta w kibelku. A do tego młodszy mnie ciągnie i woła : mama papa ( co oznacza na spacer chce iść )
Na_Ratunek
Mi sie propozycje Anisen podobaja 
A wybieramy Moderatora? Bo wiem ze mozna.... I wtedy mozna by ten watek przykklejic zeby byl pierwszy i watek szpitalny gdyby ktoras (tfu tfu) musiala byc w szpitalu.
Jejkus ja sie juz nie moge doczekac testowania

A wybieramy Moderatora? Bo wiem ze mozna.... I wtedy mozna by ten watek przykklejic zeby byl pierwszy i watek szpitalny gdyby ktoras (tfu tfu) musiala byc w szpitalu.
Jejkus ja sie juz nie moge doczekac testowania

reklama