reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Juz po spiewaniu. Wywaliło mi bebzon jakbym byla conajmniej w 4mies. nie moge siedziec bo mi fałda przeszkadza :)
Padam na twarz,glowa boli... bormalnie super. :/

reklama
eh chyba nie ma teściowej, która by nie wsadzała łap do życia dzieci... ja bym nie uległa, mam taki charakter, że nawet umierając decyzji bym nie zmieniła, a wręcz na złość jej zrobiła

dziewczynki, macie jakieś pomysły na nowe tematy? na pewno jakiś o wizytach u lekarza, badaniach. myślcie, myślcie :)

Ostatnia edycja:
Moze jakies zakupy dla maluszkow.trzeba podpatrzec u dziewczyn... bo nie mam pomyslu.

Mnie podbrzusze pobolewa okresowo..ehh :( zdycham

Wystarczy jeden dzień nie wchodzić na forum a tu tyle do czytania :-)

jak fajnie, że zrobili nam podforum :-)

My obstawiamy dziewczynkę :)

co do teściów - moi mieszkają na szczęście kawałek od nas; nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek wtrącał się w nasze życie. Zresztą ja i tak zrobię, tak jak uważam - taki ze mnie uparty koziołek styczniowy:-)

ostatnio tak jakoś za to zeszło nam w rozmowie z moją mamą na imiona i okazało się, że w ogóle nie podoba jej się Leon, które nam bardzo... nawet próbowała przekupić mojego męża nowym telewizorem jeśli z niego zrezygnuje :-D:-D:-D

proponuję ogolny wątek zakupowy, jeden dotyczący spraw ogranizacyjnych odgórniem, wątek kulinarny :)(wpierw b3dzie dla mam potem dla dzieci); sen rodziców(a pozniej dzieci;p)

tesciow ja mam ponad 500km od siebie. kochani sa ale jak to z tescioami bywa ;) chca nas na sile uszczesliwiac radami. no ale jak mowie, widujemy sie od wielkiego dzwonu.(choc ja z tesciem pracuję), moja mama 200km wiec tez mamy luz. temat tego,co oni by chcieli nas nie dotyczy na szczęscie w wielu sprawach.

Witajcie, nie wiem czy to dobre miejsce by się przywitać, dziś się zalogowałam i nie dokońca jeszcze wiem co i gdzie ;) Wygląda na to, że również będę styczniową mamusią, ale narazie moja ciąża jest jeszcze baaardzo wczesna, dopiero 2 tydzień, beta 70 :) Pozdrawiam Was serdecznie:)

z mojego doświadczenia ;) to :
1. kulinaria ale to będzie bardziej potem z przepisami dla maluszków i dla mam karmiących ;)
1. wyprawka maluszka ( co niezbędnę, co fajne, nowe gadżety )
3. wizyty u gina ( w tym nowości o naszych maleństwach brzuskowych)
4.przedstawiamy sie ( oj wiem ze mogą sie przyjaźnie tutaj zawiązać, bo sama mam kontakt z lutówkami 2010 a dużo fajniej mówić Kasia, Agnieszka, Ola niż nikami)
5. piękna i zadbana w ciązy ( czyli co robimy dla siebie żeby sie poczuć jak boginie)
6 torba do szpitala ( na to moze za wcześnie ale potem będzie)
mam jeszcze z kilkanaście pomysłów ale to na ostatnie 3 miesiące i po porodzie ;)

ja dziś znów wymiotuje. Nawet nie iwem jak wyjśc z dziećmi na spacer skoro każdy zapach to wizyta w kibelku. A do tego młodszy mnie ciągnie i woła : mama papa ( co oznacza na spacer chce iść )

Mi sie propozycje Anisen podobaja :tak:

A wybieramy Moderatora? Bo wiem ze mozna.... I wtedy mozna by ten watek przykklejic zeby byl pierwszy i watek szpitalny gdyby ktoras (tfu tfu) musiala byc w szpitalu.

Jejkus ja sie juz nie moge doczekac testowania :-D

reklama
Do góry