Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moj syn juz rusza sie dosc intensywnie i co zdążyłam zauważyć najbardziej kopie kiedy leże
Olich zdrówka dla babci, oby wszystko bylo ok. W ten upał nie dziwne,ze starsze osoby dostają wylewu./ Ja dzis jak wyszlam z domu myslalam ,ze do niego nie dojde z powrotem z bazarku
Ciezko mi sie oddycha i ogolnie do du.. dzien . maz 24 w pracy. nie cierpie samotnych niedziel
ehh bede musiała jutro isc do połoznej w sprawie tych buli.. i wgl.. dzis w łazience na wkładce zobaczyłam przezroczysta galarete jakby tez tak macie ?? jutro z rana ide do połoznej ..
kajtek ja mialam cesarke ale nie odczuwam niczego w okolicach blizny, zreszta lekarka ostatnio przy usg dokaldnie sprawdzala mi te blizne czy cos sie tam nie dzieje. jak znam siebie juz dzisiaj bylabym na IP, zwlaszcza ze jeszcze cos galaretowatego ci wylecialo
ja dzisiaj leze caly dzien bo jakos mnie brzuch boli i nawet zjadlam juz 2 nospy
jezu dziewczyny to dlaczego ja nadal nic nie czuje, zaczynam dostawac do głowy a do wizyty jeszcze ponad tydzien. fakt ze w pierwszej ciazy nie pamietam dokladnie ale jakos kolo polowy ciazy poczulam ruchy, wiec moze taki moj urok. juz nie marze o kopniakach ale chociaz babelki w brzuchu chcialabym poczuc zeby sie uspokoic
moim zdaniem dla naszego spokojnego zycia wizyty w ciąży powinny byc wyznaczane co 2 tygodnie
jutro ide z mala do okulisty a ona panicznie reaguje na lekarzy. trzymajcie kciuki zebsmy jakos delikatnie to przeszli
nie bylo mnie z 1,5miesiaca caly ten czas lezalam w szpitalu i "walczylam" o Fasoleczke o SYNKA! na szczescie wszystko juz jest dobrze. musze teraz tylko lezec w domku i sie bardzo oszczedzac.a gdzie jeszcze do Styczniaehhhh.witam nowe mamy Styczniowe