reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2014 :)

J do niejs zadzwonił z tel wspólniczki i dostała ostro. Oczywiscie sie poryczała bo ona tylko to potrafi jak nie ma argumentów. Na pewno ślubu nie przełożymy, a jeśli tak dalej będzie to ona dostanie od J zakaz przyjeżdżania na niego. Tata moze, ale ona nie!!! tak usłyszała od męza. może to ją otrzeźwi.
A i usłyszała ze jesli tak dalej będzie robic to dzieci długo nie zobaczy.

reklama
Dziewczyny co myślicie o chińskim kalendarzu płci? :D Sprawdziło się którejś z was?
Chiński kalendarz płci - jak zaplanować płeć dziecka? - Dzidziusiowo.pl

Wiem, że to pewnie brednie :p Ale może komuś sie sprawdziło i w to wierzy :)[/QUOTE

ja właśnie sobie sprawdziłam i wychodzi mi ze bedzie dziewczynka:) a co do poprzedniej ciąży to sie zgodzilo bo tez wychodzilo ze miala byc dziewczynka no i jest:)

Anisen moze wredna baba teraz cos zrozumie, wlasnie mialam zaproponowac zebyscie wcale nie zapraszali jej na ślub skoro to dla niej taki problem

Ostatnia edycja:
Mi według tego wyszedł teraz chłopiec. A zrobiłam z innej strony to pokazuje dziewczynke hehehe :)
Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl

Dziewczyny co myślicie o chińskim kalendarzu płci? :D Sprawdziło się którejś z was?
Chiński kalendarz płci - jak zaplanować płeć dziecka? - Dzidziusiowo.pl

Wiem, że to pewnie brednie :p Ale może komuś sie sprawdziło i w to wierzy :)[/QUOTE

ja właśnie sobie sprawdziłam i wychodzi mi ze bedzie dziewczynka:) a co do poprzedniej ciąży to sie zgodzilo bo tez wychodzilo ze miala byc dziewczynka no i jest:)

Za długo to trwało. Prawie 3 lata pozwoliłam sobie zeby to ona decydowala o wszystkim w moim życiu.
Najgorsze ze ona sie przyzwyczaiła do tego ze w każdej sprawie to ona podejmuje decyzje. Teść jest tak pod pantoflem ze go nei widać. to ona decyduje w swoim małżeństwie o wszystkim i myśli ze będzie tak robic też w mim życiu. Tylko ryczy ze cos tam jej tata nie pozwala , co jest totalną bzdurą bo wszystko sama zawsze ustawiała . A ja do tej pory byłam pokorne ciele i dawałam sobą pomiatać. Od roku próbuje coś zmienic to jest akcja za akacją. A odkąd zaczęliśmy budowę domu to coraz gorzej.
Marta druga jej synowa miala odrobinę lżej bo po piersze z drugim synem nie ma wogóle kontaktu a po drugie M była młoda i cały czas sie dawała kierować ( nawet to ze mają tlyko jednego syna to zasługa teściowej). Ale ja jestem za wredna na to by być cielakiem cale życie

Dona ja jak zwykle z życzeniami ostatnia, ale szczerze . Sto latek kochana :)

Niesiao oby to plamienie nie było niczym groznym &&&&&&&

CZikusia Gratuluje :) Co do placzu ja będąc Natanielem w 16tyg jak szlam do ślubu również wyłam/ ja ogolnie taka miekka jestem a dodatkowo ciaza zrobila swoje. Jak rodzice mnie błogosławili nie potrafiłam opanować łez. A w kosciele jak mąż nałóżył mi obrączke i pocałował mnie w reke to plakalam chyba z 10minut po tym :)

Inomama no nie wierze???? Karmic dzieciaka do 8 roku zycia? No jaja jakies!
Ja okres karmienia piersia choc wspominam wspaniale to niestety i troche bolesnie.Brodawki mialam poranione choc maly od razu pieknie złapał piers. Mialam tez zapalenie jakos tydzien po wyjsciu do domu i pamietam ten bol doskonale... Ale to mnie niezniechęca. zniecheca mnie to, ze pokarm tak zaczął zanikać po 5miesiacu... Pilam herbatki ktore g... pomagały/

reklama
Inomama 8 lat jest już chore... :szok:

Anisen chora kobieta jak nic... :no:

Co do kalendarza to mi wyszedł teraz chłopak a Konrad miał być dziewczynką :-D Choć to wielka zagadka... Bo zaszłam jakoś na przełomie 30 maja-2 czerwca... a w Maju wychodzi chłopiec a w czerwcu dziewcynka... Jak sobie liczyłam i sprawdzałam z USGto jedna miesiącem zapłodnienia jest czerwiec... ale kto wie...

Do góry