Hej!
Ja to nigdy nie mam czasu się tu produkować, w pracy jakoś mi czas umyka, a po pracy dziecko na plac zabaw ciągnie, a potem wieczór z m. to już do kompa nie zaglądam

dziś dla odskoczni poczytałam ciut w tył

Fifka: gratuluję – moja niunia była dokładnie w tym samym wieku jak odpieluchowałam i wiem jaka to duma i radośćJ
Blanka: u mojej córy w przedszkolu ostatnio widziałam w jadłospisie: ZUPA ZAGRAJJ wiecie jaka to? ;P
Pustiszi: nie wiem jak twój m. – mój jest niedomyślny całkowicie, więc jeśli czekam, ze się domyśli to zazwyczaj dzionek mija – jak coś chcę to jasno daję taki komunikat „ ubieraj się – idziemy na spacer, bo mi duszno i muszę się przespacerować, a sama nie lubię” J
Ikasia: mówisz o 3 poległaś? Ja mam za tydzień wesele – moja córa ostatnio na imprezie poległa o 1, gdzie mi się już spać chciało, a ona twardo tańczyła. Zobaczymy jak teraz

mam nadzieję, ze się trochę pobawię!
Anna: rób tak żeby dla ciebie i dziecka było dobrze, a co inni myślą to olej. Ja bym do stycznia semestr, pójdą ci na rękę nauczyciele i w grudniu będziesz miała spokój już

Ja się zastanawiam czy od października drugich studiów nie robić i jak to zrobić żeby się wyrobić z egzaminami przed styczniem wyrobić heheh

w pierwszej ciąży zdawałam magisterkę w 4 miesiącu ciąży, ale widać nie było, więc ulgi żadnej też nie J Teraz pracuję, więc trudniej, ale w końcu na L4 jak bdę, żeby się nie nudzić to bym postudiowała J Poza tym śliczny już brzuszek masz i aż na suwaczek spojrzałam, bo u mnie mniejszy, ale ja też taka chudzinka nie jestem, więc ma się gdzie ukryć brzdąc zanim się ujawniJ
cleopatra: 200km to u mnie standardowa podróż do rodziców albo teściowejJ ja się zastanawiam jak przetrwam podróż autem do Chorwacji, choć klimę mamy i wygodne auto, bo podwyższane, ale jednak te 15h musze liczyć nawet jak na zmianę będziemy prowadzić – no, ale samolot odpada – za bardzo się boję a ciąża póki co niezagrożona w przeciwieństwie do pierwszej, więc dmucham na zimne i wolę autem

co do pra babci to piękny wiek – pozazdrościć – a że pamięć nie ta, to niestety tak z starszymi ludźmi jest – demencja starcza albo Alzhaimer często niestety dotyka L moja teściowa ma lat 82 a już ma takie początki demencji – no i też chce mieszkać sama, a ewidentnie już nie powinna, bo nawet nie wie co i na co pieniądze wydaje, ani nie pamięta czy była po zakupy czy nie i co kupiła, ale co było 10 lat temu to godzinami mówi…