Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Wiem co mówię, gdy urodziła się nasza córeczka, nie umiałam się cieszyć dobrze z macierzyństwa bo co chwilę przychodziła teściowa i wtrącała się do wszystkiego. A to nie tak dziecko ubrane, a to źle karmię, a to, ze ciągle gdzieś z nią jeżdżę zamiast siedzieć w domu. Tylko miałam o tyle dobrze, ze mój mąż stał za mną murem i nie obawiał się kłótni ze swoją matką. Od trzech miesięcy mieszkamy na swoim i jestem prze szczęśliwa. Odwiedzamy teściową, pewnie, teraz mamy o wiele lepsze stosunki niż wcześniej. Choć minusem tego, ze musieliśmy się zadłużyć na większe pół życia, żeby się pobudować. Ale mam swój kąt, swoje miejsce na ziemi, nikt mi nie mówi co mam robić, jak mam ubrać dziecko, nikt nie wypytuje gdzie jadę, kiedy wrócę. Nie ma wścibskich spojrzeń. Dla mnie to bezcenne. I jestem stanowczo na nie jeśli chodzi o mieszkanie z teściami, zdania swego nie zmienię never. Choć czasem jest ciężko gdy np chce się wyjść z tylko z mężem, bo nie ma z kim szkraba zostawić, ale coś za coś. Mój mąż mówi, że jakby wiedział, że tak mnie to nasze samotne mieszkanie uszczęśliwi, to nawet nigdy nie proponowałby mi mieszkania w sąsiedztwie jego mamy.
. 
no to ja cyk na jakiegoś mojego posta, pokazuje mu suwaczek, a on nagle z takim zdziwieniem "TO TY JUŻ TYLE PO POŁOWIE JESTEŚ, ÓOOOO JAAAA CIE" obudziła się haha bidulka moja, dobrze, że teraz a nie w styczniu na porodówce że to już

Kurdę mam ochotę na te okna, ale też takie zakacapione, no nic poczekam jeszcze i zobaczę. U mnie nie było mowy, żebym do domu poszła, przyszedł taki idiot i mówi, że nikt nie wyjdzie póki nie skończymy, gdyby nie to, że jak na razie mam w tym tygodniu tylko jeden dzień to bym za nic nie została. Dałam radę, nogi do dziś mnie boląania- bidulo...13 godz?? No bez przesady!!!! to nawet w irlandii nielegalne jeste zeby ciezarne tyle pracowaly...
A tych okien to chyba dzis nie umyjesz cio??U mnie ciemne chmurzyska I mrzawa od rana...