Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ależ się cieszę - bo wiecie jak to na NFZ nigdy nie można być niczego pewnym, więc zakładałam, że może się nie zgodzić i byłby problem z szukaniem innej 

na poczatku szok,zaskoczenie i...przerazenie...przeciez pilam alkohol,biegalam od 1,5 miesiaca regularnie...jaka ja jestem nieodpowiedzialna...poczucie winy zaczelo mnie dominowac,ale kilka osob uswiadomilo mi,ze tak naprawde nasz organozm jest tak cudownie stworzony,ze w poczatkowych okresach zarodek jest chroniony.ufff.....trochę odetchnelam.ale tylko troche...potem dreczyly mnie kolejne pytania,a co jezeli ciaza jest pozamaciczna itp itd....(wiem jestem glupia a do tego glupia fatalistka....to trzeba leczyc.....)wiec poszlam do ginekologa.dokladnie bylam 20.05.13 i....6 tydzien.ciaza wewnatrzmaciczna