sylka11
Fanka BB :)
Anisen a sama nie chcesz sobie nalozyc farby na wlosy, ja kupuje taka pianke kolorozyjaca a mam wlosy dlugie ponizej ramion i fajnie sie rozprowadza, nie potrzeba do tego zadnej pomocy.
Akuku faktycznie jak pod gorke to pod gorke, ale z tym zlamaniem chyba najgorzej, bo jak robic cokoloweik jedna, jeszcze bol przy tym. Biedny Twoj maz.
Anbas, to sie wymeczylas , goraczki sa okropne, dobrze , ze juz troche lepiej, zdroweczka.
Mbandyta ja bede robic dzisiaj pizze, wiec zapraszam :-)
Akuku faktycznie jak pod gorke to pod gorke, ale z tym zlamaniem chyba najgorzej, bo jak robic cokoloweik jedna, jeszcze bol przy tym. Biedny Twoj maz.
Anbas, to sie wymeczylas , goraczki sa okropne, dobrze , ze juz troche lepiej, zdroweczka.
Mbandyta ja bede robic dzisiaj pizze, wiec zapraszam :-)
Ostatnia edycja:
fakt że dużo wynosi się z domu,ale jak teraz nie wywalczysz pewnych rzeczy to już póżniej nie licz na cud
u nas np,wszystko robimy razem...I tak od poczatku zarządziłam,że nie ma ze on leży a ja zapierdzielam,,,nie nie nie...Np sprzątanie:ja sprzątam kuchnię i łazienkę, on 3pokoje (gotuję w sumie tylko ja ale to temu ze to uwielbiam) i jedzonko ma podane pod nosek na moje własne życzenie
(składa jak panie w sklepie...)Ale jego wadą było na początku to że buch i on idzie se spać w dzień...co u mnie w domu było kompletnie nie do pomyślenia spanie w dzień...Ale jakos to wyśrodkowaliśmy i czasem se śpi(kiedy dzieci śpią) ale tylko kiedy nie ma nic do robienia:-) Ot się rozpisałam Ci