reklama

Styczeń 2014 :)

Kochane kobitki.ze wzgledu na to iz okazalo sie ze bedziemy miec synka ..wyprzedaje cały mój zapas ciuszków po córci :)Moze by Wam sie cos spodobało :) bardzo zalezy mi na szybkich sprzedażach bo musze pokupowac dla malego troszke ciuszkow a jestesmy w trakcie remontu i z kasą troche gorzej :( https://plus.google.com/photos/114472050614855643371/albums/5926724075204559953Za jakies 9 dni sie przeprowadzamy.Moja wspaniala tesciowa jezdzi tam codziennie a mnie zabronila sie pokazywać bym sie nie przemeczała :D az mi dziwnie ze ja wykorzystuje .wczoraj siedziala do 21 jak nie lepiej.dzisiaj o 12 tez jedzie. :(

reklama
hahahahahah :) inomamma - Twoje sny sa coraz lepsze!!! :) Ciekawe co bedzie w trzeciej odslonie :) :) :) Ale sie uhahalam :) I od razu sie przyznaje bez bicia- ja nie asia :)
akuku - dobrze ze wyniki u meza ok, a Ty tak jak dziewczyny mowia wyluzuj troche I odpoczywaj :)
vinga- to samo!!! jakie fugowanie ja sie pytam??? Lezec I pachniec I wypoczywac!!! :)
fifka- to fajnie ze mialas udany wieczorek :) A te kwiatuszki to musialy uroczo wygladac :) Szczegolnie ze zbierane wspolnie z Konradkiem :)
pustiszi - no to jeszcze dwa dni I fruuuuu na zakupki :) A dla siebie co zakupisz?? :) No I pokazuj mi tego dinuska na sciane I to juz :))))
jagus - to u ciebie bylo to co powinno byc u fifki - romantyczne ciemnosci :) Ale mam nadzieje ze ta usterka juz naprawiona :)
justynaj - no I super ze juz konczysz prace :) Troszke odetchniesz I z nowymi salami zabierzesz sie za te wszystkie przyjemne rzeczy o ktorych piszesz :)
emka - gratulacje dodatkowego zasrzyku finansowego :) super sprawa, zwlaszcza teraz :))))
sali - super sprawa z tymi warsztatami...sama bym sie chetnie na takie cos wybrala, ale niestety...tu to guzik jest ;/

Ja tez bym, sie musiala wziasc za ten kacik dla mojej Emki. Tyle ze to bedzie u nas w sypialni wiec za bardzo nie poszaleje, ale cokolwiek zrobic bym chciala zeby sie drugie moje dzieciatko tez cokolwiek wyjatkowo poczulo :) Ale narazie to jedynie zarys pomyslu mam jak by ten kacik udekorowac...bo kurcze jak poszalec na dlugosci lozeczka tylko...;/

Vinga przyswajalnosc super , ale jedna tabletka ma tylko 17mg jonow magnezu czyli kolo 15 sie przyswaja, tego co ja biore ASMAG FORTE jedna tabletka ma 34mg jonow magnezu, przyswaja sie ok 31mg, a tego co Calineczka napisala LAKTOMAG jedna tabletka ma az 70mg jonow, z czego przyswaja sie 63mg ... ... nie trzeba brac np 8 tabletek takich moich czy 16 takich Twoich, zeby uzbierac ok 250mg magnezu ktory sie przyswoi, tylko wystarczy dziennie 4 tabletki

moj lekarz powiedzial zebym brala 8, a tego Calineczkowego bede mogla brac tylko 4, wiec napewno kupuje ten Laktomag

no i w Twoim tez jest potas, w tych naszych potasu nie ma

Moim zdaniem lepiej dawkowac mg niz wprowadzac w organizm duza dawke jonow mg ... Bo moga wystapic dusznosci zawroty glowy i za przerprosZeniem sraczka tez moze wstapic ... Chyba lepiej kilka mniejszych niz jedna konska ale to moja racja tylko moja heh :)

Anbas - a jak ja mam to pokazac jak ja sie wstydZe :p

witam się

jakas taką pustkę mam w głowie że nawet nie weim co napisać, strasznie męczą mnie zatwardzenia, każdy pobyt w toalecie musze później odleżeć w łóżku żeby dojść do siebie i psychicznie i fizycznie. powiwema wam ze zawsze się boję zeby przy okazji dziecka nie wycisnąć.
a dzisaij rano mialam mila niespodzianke bo weszlam na swoja wage i okazalo sie ze wcale nie 14kg na plusie ale 12.5kg i tak z tej radosci od razu zjadlam sobie ciastko:) no i pewno zaraz te 14 kg będzie ale olać to

Vinga jak przeczytalam twoj wpis o fugowaniu to mnie zmrozilo, chociaz dzsiaj 10stopni za oknem

Ja biore Magne B6 I tylko dwa razy dziennie...kurcze nawet nie mialam pojecia o tej wchlanialnosci itd...Ale po wykladzie od Kasienki to wnioskuje ze moj tez nie jest najgorszy - chyba ;/

reklama
cytat dnia, czyli moja rozmowa z mężem na gg

"ja: czy Ty wyrzuciles numer tej glupiej Aśki?
M: taaaak!!!!!!

ja: to dobrze
mozesz isc
a nastepnym razem nie bierz

M: kocham cie głupolu"

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry