reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

hej laski byłam tu przywitałam sie....pare dni temu....ale teraz jestem tu i tu zostaję. mam piękne II krechy na teście obok więc jestem styczniową mamą hehe

reklama
I ja się przywitam :-)
Choć jeszcze nie wierzę, że tu piszę, w ogóle jeszcze w to nie wierzę. Ale fakty są takie, że wczoraj znów ujrzałam dwie krechy. Póki co jestem oszołomiona i boję się, ale szczęśliwa :-). Mam już córcię z maja 2011:). I fasolkę malutką :)
Termin porodu wstępnie sama sobie wyliczyłam na 12 stycznia. U gina jeszcze nie byłam. Muszę zadzwonić się umówić.
Witam wszystkie mamy styczniowe.

ehhh przywitałam się jakiś czas temu ale znikam- niestety mam małego Aniołeczka:-:)-(
ale jeśli mogę będę Was podczytywała jak tam Wasze brzuszki rosną?;-)

patlysia. Współczuję strasznie ale trzyma za ciebie kciuki,ze za jakis czas napiszesz nam ,że jeszcze w 2014r. bedziesz ponownie mamą.

Patlysia, przykro mi z powodu twojej straty

ale dziś u nas była burza. padał grad i takiego dużego to w życiu na żywo nie widziałam... dobrze że P w pracy był, bo by było po samochodzie :shocked2:

reklama
Do góry