reklama

Styczeń 2015

Doggi mialam kilka razy zele, bo to na jakies okazyjne spedy typu wesele i teraz tez rosna jak szalone, ale ja to lubie lapska wkladac wszedzie gdzie popadnie i mi wadza:-)
A worek pierwsza klasa:tak:

reklama
Doggi moja tez tak w legowisku lezy bo strasznie siersc z niej leci:) Gratki dla meza!

Sprite to na starcie mial 10cm wiecej od mojej...wow! Musisz z ciuchami zaczynac od 62-68:)

Karpanna jak ci bol doskwiera to lepiej na IP sprawdzic. Albo tyrknij do gina jesli masz tel. co on na to powie.

Bada mi pasuje...a reszta?;)

Pisalam na wątku Wizyty ze lozysko jednak nie podnioslo sie, ba nawet nie drgnelo. I dalej oszczedny tryb z tym przodujacym lozyskiem. A chlop pozostal chlopem:)

Doggi worek super i z pewnością nie pomyli się z innym w przedszkolu.

Sprite jak Twój synek będzie cały czas taki wysoki to go chyba zarezerwuję na zięcia, bo moja też wysoka, a średnio wygląda mąż niższy o głowę;-)

Ja jak się nagimnastykuje to umieram z dwa dni. Wczorajsze zakupy i dzisiejsze mnie dobily, boli wszystko. Teraz będę z dwa dni dochodzić do siebie żeby brzuch nie bolal:(

kasiekz, no i właśnie tak było :tak: ubranka od razu 62-68 :blink:. ciekawe jak będzie tym razem, ale myślę, że może być podobnie, bo to nie przypadek. mąż i jego brat też takie wielkoludy :cool2:

Tasia, nie ma sprawy. do ogarnięcia! :-):-):-):-)

Doggi, uszyj mi coś ;-):tak::tak::tak:

fajnie, że coraz więcej z nas może do nowego dzidziola po imieniu już mówić :tak:

wróciliśmy chwile temu z basenu. nie miałam stroju wypranego po wtorkowej wizycie i musiałam iść w bikini... ale mi dziwnie było z tym brzuchem choć sporo kobiet widuję w aquaparku z brzuchem prawie do porodu a całkowicie odsłoniętym :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Sprite aktualnie szyję bluzę dla siostry ;) tzn wyrysowalam wykroj i wycięłam materiał jutro szyję ;)

Poza tym do worka na piżamka i kapcie doszylam duży worek na pościel przedszkolną wiec Olis ma komplet ;) mąż się ze mnie śmieje ze muszę się bardzo nudzić :P a to czysta oszczędność przecież bo trzeba by te worki kupić (a taki worek na kapcie w sklepie kosztuje 25zl a ja za metr materiału placilam 8zl a nawet tyle nie zuzylam i są dwie rzeczy w cenie 1/3 ;)

Sprite le tam ja chodzę na basen w bikini i "I don't care" brzuch wywalony bo mi wygodnie jednoczęściowy mnie zbyt uciska i mam większe skurczu jak coś mnie uwiera

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry