reklama

Styczeń 2015

A ja jestem wściekła, jakiś chory dzień.
Najpierw szykowałam się na trening z Cypkiem i pomyliłam godziny i okazało się, że nie mam już po co jechać, bo właśnie trwa i zanim dotrzemy to będzie prawie koniec. Potem przegapiłam kacpra wywiadówkę. No wrrrrr:angry::angry::angry:

reklama
Nulini Ty mozesz czuc sie winna Twoj sernik bedzie mi sie snil:-) !

Najprościej zrobić i zaspokoić zachciankę :-D:-D:-D

emilchen, matko, błagam, zamień się :-( Ja przez nudy w domu i wszawą pogodę nie myślę o niczym innym, tylko o żarciu, zwariować idzie!!!

kasiekz, o mniam :-D Albo chałka z miodem, jeszcze większe mniam :-D

jeżyk,
ja notorycznie o wszystkim zapominam, dlatego zmotałam sobie kalendarz osobny, mam na widoku i pozaznaczane WSZYSTKO co istotne :-( Nawet, że jutro w przedszkolu Dzień Zabawki, bo głowy nie mam do niczego :-(

Fuck... Musiałam wziąć Ibuprom, bo ząb napiep.rza
baffled5wh.gif

Mam tylko nadzieję, że to po grzebaniu w nim, a nie, że jest do robienia od nowa
baffled5wh.gif

nulini- u nas też jutro dzień zabawki:tak::tak:
Ja zeby pamiętać to mam obklejoną lodówkę karteczkami i oprócz tego wisi wielki kalendarz w korytarzu gdzie wszystko pisze. Po prostu godziny mi się poprzestawiały, no ktoś zegarki zaczarował:baffled:

Alecta czapa super! A cora chyba do Ciebie podobna co?;-)

A mi nie chce sie jesc :-P jadlam ok 18.30 zupke ogorkowa

Robert zaczal juz fikac. Az mi podbrzusze skacze. Dzis zmowu mialam kilka bolesnych skurczy

Jezyk raz nie zawsze. Nic sie nie martw. Najlepszym sie zdarza :-)

A co to dzien zabawki?

Nulini ja to moge jedynie do cukierni poleciec:-) nie wychodza mi ciasta na max a sernik dobry to sztuka:-)

Jezyk ja kiedys wszystko pamietalam, a teraz od tygodnia kupuje miete:-) bo zapominam po co poszlam do sklepu:-)

Mniam mniam chalka z dzemem i kakao:-) pychota:-) albo lepiej z moja marmolada sliwkowa:-)

A ja się z mężem poznałam na 18stce koleżanek. Ja byłam zaproszona do jednej on do drugiej. A najśmieszniejsze jest to, że zaprosił mnie na swoją studniówkę po 10 min znajomości:-D A ślub wzięliśmy po 7 latach, bo studiowaliśmy dziennie w innych miastach.

Przez 24h napisałyście 11 stron, większość o jedzeniu:-D

reklama
Tasia oj tam o jedzeniu :-P
Ciąża to jedyny moment kiedy można sobie pozwolić na jedzenie bez większych ograniczeń ;-)

W ogóle niedawno miałam prawie stan przedzawałowy.
Wychodzę z kąpieli, kapie się, a tu widzę krew.
Zdębiałam cała, ale po chwili oprzytomniałam i skojarzyłam, że przecież przy goleniu się lekko zacięłam.
Kamień spadł mi z serca.
Zaczyna się okres kiedy brzuch wszystko zasłania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry