reklama

Styczeń 2015

Oł noł urwanie chmury nr 2 trzy razy mocniejsze niż poprzednie, piwnica znów zalana, ten kto zaprojektował nasze Beverly Hills powinien zdrowo beknac za te wszystkie niedopatrzenia i nieprzemyślane "rozwiązania" tylko mocniej popada a wszyscy na naszej ulicy jesteśmy w piwnicach/garażach po kostki w wodzie :/

reklama
euforia, mnie wszyscy wróżyli chłopca, bo zupełnie się na buzi nie zmieniłam, a jednak córa ;-) Też byłam w ciąży aktywna, choć trochę powolniejsza, co mnie strasznie wpieniało, bo ja to tajfun i wulkan energii ;-)W remoncie pomagałam, chcieli mnie do kaloryfera uwiązać, ale ja nie mogłam usiedzieć :-D Jedynie pod koniec ciąży ciężko mi się oddychało, brzuch miałam duży, byłam gruba i przez to miewałam duszności...

RenataT, huśtawki nastrojów miałam, oj miałam... Co ja się z chłopem umordowałam, bo on nieświadomy o co chodzi i zupełnie nie umiał ze mną postępować :-D Zaś u mnie parcie na syna, sama chciałabym parkę, ale u męża w rodzinie syn to ostatnia szansa na przedłużenie nazwiska. No i jego siostra ma dwie córki, więcej nie planują i teściowie strasznie chcą...

Doggi, a ile Ola ma wzrostu? Sama się zastanawiałam nad tym zamkiem dmuchanym, tylko właśnie boję się, czy nie będzie za mały dla Tosi :-(

alecta, ja ostatnio kiecki na komunię szukałam i znalazłam wymarzoną w Bonprixie ;-) I buty też przez neta zamawiałam :-D

Nulini właśnie się nie opłaca sprzedaliśmy go dziś mechanikowi poszukamy czegoś nowszego dla mnie :-) nawet się cieszę
a co do wróżenia mi dziś znajoma wróżyła z obrączki zakłada się obrączkę na nitkę trzeba potrzymać kilka sekund w zaciśniętej lewej dłoni potem trzy razy opuścić i podnieść między kciukiem i dać nad dłoń mi się sprawdziło wyszło mi 3 dzieci córka syn i teraz niby też syn dwoje się sprawdziło zobaczymy czy 3 też

Nulini ola nosi teraz rozmiar 92\98 czasem nawet 98/104 jest naprawdę super ma 1.5m na 1.5m i jest fajny stabilny (mąż testował czy się przewróci jak się rzucasz na boczną wewnętrzną ścianę nie przewrócił się ;) ) na opakowaniu jest napisane że 3-6 lat (tak mi się kojarzy)

agus123 nie kumam tej metody jak nad dłoń? W ogóle nie rozumiem ;)

Ostatnia edycja:
Doggi, no to spory, u mnie jeszcze problem z miejscem :-p Muszę z Małżonem przedyskutować :-D

agus, właśnie czytałam ten wątek na Wizażu, aż sobie jutro spróbuję :-D

Nulini nie tak źle, w zeszłym roku mieli takie po 2 metry i chciałam kupić ale stwierdziłam ze lipa jak zamek dmuchany będzie zajmował cały ogródek ;) i teraz są te 1,5m i jest naprawdę super przyrowbujac do naszego ogródka który też jest mały ;)

agus123 jeszcze nie robiłam nie chce mi się iść do maszyny po nitkę ;)

reklama
Czesc Dziewczyny,ja u mamy,oznajmilam nowine i sa wniebowzieci :-) to pierwszy wnuczek i prawnuczek dla Babci :-) haha mysle ze powoli tracily nadzieje,bo mam starsza siostre 35 lat,ktora nie ma dzieci i ja 31 lat i dopiero pierwsze w drodze :-)
U mnie nadal brak znaczacych objawow,poza sennoscia i wieczorna zgaga :-)
I dopiero teraz mozna odetchnac po tym upale :-)
Takze milej chlodnej nocki Wam zycze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry