reklama

Styczeń 2015

reklama
ja dziś idę zaś popilnować Alicji,szwagier wczoraj dzwonił,czy nie mogłabym,mąż się wkurzył,bo mówi,że już trochę przeginają,dziecko ma dzisiaj 5 tygodni,a ja minimum raz w tygodniu z nią zostaje,ale przecież dzieciaczką się nie odmawia;-) więc u mnie już obiad w toku

Witam i miłego dnia!

Jeżyk, kino - rewelacja :-) Kiedy ja byłam w kinie... Mój coś wczoraj o rocznicy mówił. Kazałam mu opiekę do dzieci załatwić :-D Ciekawe co z tego wyjdzie... Pewnie nic :-D

Sprite, współczuję problemów z psem, biedaczek. Kundelek czy rasowy? Oglądałam ostatnio film o hodowcach i o tym do czego są zdolni, biedne pieski, choroby genetyczne itd. :baffled:

Doggi super fryzurka :-D Ja wolę długie :-D

Alecta, Doggi ja nie mówię że brzydka hehe ale do krótkich trzeba mieć ładne kształty twarzy ładny nosek :-P zresztą mniejsza :-D moja się nie nadaje :-D

No u lekarza szał :-P nie wiedział o co mi chodzi w ogóle :-P bo usg to ja w ogóle nie powinnam teraz mieć nawet :-P 3 razy w ciąży się robi i jak nie widać to trudno nawet jak coś tam jest nie tak to nic nie zrobimy urodzić trzeba... Także mówi ze mój to i tak mi wszystko ponad program robi... Tak więc usg nie miałam tylko badanie na fotelu Na NFZ tak chyba wygląda więc zostane przy swoim lekarzu jednak :-P na urodziny od teściowej zazycze sobie to 4D po prostu i tyle wybiorę godzinę kiedy mała najbardziej ruchliwa i juz

Pierwszy raz od dawna zasnęłam przed północą i obudziłam się wyspana przed 7:) Od razu człowiek się lepiej czuje;)

Ja ostatnio byłam z młodą w kinie na jakiejś bajce, oczywiście ona usiedzieć nie mogła 5minut i tylko się umęczyliśmy tam z nią. Na koniec oboje wiedzieliśmy że szybko to się nie powtórzy. Muszę pomyśleć nad wyjściem do kina póki nie ma noworodka;) Także jeżyk bawcie się dobrze;)

Nulini problem w tym że ja nie mam PUE;) Mąż twierdzi że kobieta od razu wprowadziła do systemu więc liczę na to że szybko pójdzie.

Femme u Ciebie dziewczynka?? A u jezyka?:)

reklama
Miałam różne fryzury bo ja lubię zmieniać. Miałam włosy do pasa potem ścięłam do prawie zera. Kombinuję. Teraz lubię takie wycięte przy uszach z irokezem. Teraz przez to że siedzę w domu to nie wyglądam w ogóle. Włosy odrosły a fryzjer na razie nie dostępny dla mnie. Jestescie takie zrobione eleganckie a ja..... ehhhh...może będzie lepiej to się wybiorę do fryzjera kosmetyczki. Teraz omijam lustro wielkim łukiem bo grozi to depresją:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry