reklama

Styczeń 2015

Hej :-)

Dzięki dziewczyny za pomysł z tym tanim wywołaniem zdjęć! My jeszcze naszych ślubnych sprzed 7 lat nie mamy wszystkich wywołanych:szok: nigdy nie mogłam się zabrać za ich przesortowanie i dodatkowo było mi żal kasy, więc ciągle to odkładaliśmy...
jeżyk, Nulini podajcie gdzie na allegro można znaleźć tę ofertę?

sprite jeśli chodzi o zapobieganie infekcjom intymnym to zdecydowanie lepiej Lactovaginal! Czyli bezpośrednio tam gdzie ma działać a nie doustnie.

Czekam na wyniki dzisiejszego moczu, zobaczymy czy antybiotyk tak szybko podziałał...

reklama
Hej dziewczyny, jak się w domu pracuje to od razu jest przyjemniej:-)

my mieliśmy wczoraj rocznice ślubu i jutro idziemy na musical do Teatru Capitol, potem może jakaś kolacja. A mała nocuje u dziadków więc wyspać się też będzie można. Do kina często chodzimy, teraz planujemy iść na Bogowie, uruchamiamy wtedy babcię do opieli. Z mała też chodzimy do kina ale ona bardzo wrażliwa jest, wielu bajek jeszcze się boi.

Co do konta to każde z nas ma po 2, wszystkie osobne, znaczy się ja mam 2 swoje i mój M ma 2 swoje. Ale staram się pilnować kasy na wszystkich bo mój M jest raczej rozrzutny. Staramy się odkładać co miesiąc z wypłaty po parę stów ale nie zawsze wychodzi, bo jak są większe wydatki to wtedy wydajemy na bieżąco.

Ja też byłam u fryzjera i trochę zaszalałam. Ja z tych co wolą krótkie włosy, najchętniej bym się ścieła na zapałkę po prostu ale M mi nie pozwala. Teraz wyszło że boki mam wygolone a na środku takie dłuższe zostawione. M musi mnie w domu zafarbować, ja lubię szaleć z kolorami, miałam już blond, czarne, rude, czerwone itp.:-D

Rety jaka pogoda! Lato! Dobrze, że młodym krótki rękaw ubrałam :-D Na placu zabaw to przynajmniej sobie poczytać spokojnie mogę, bo w domu to zaraz coś chcą, a wieczorem nie ma sił :-D

Zdjęcia.... Muszę przebrać i też wywołać, a jest tego sporo.............

Jeśli któraś najdzie ochota na kupno torebki z ciastem z reklamy, tj "Łatwe ciacho", to odradzam!!!! Trzymałam chyba z 5 minut w mikro, pseudociasto nawet nie urosło do połowy kubka i do tego surowe!!!!!

Dziewczyny pomóżcie mi, bo te moje gów... lab nie podaje norm a coś dużo więcej mi wyszło tego cukru niż w poprzedniej ciąży
na czczo 100,7
po 1h 228,1
po 2h 136,70
nie wiem co o tym myśleć zobaczcie proszę mniej więcej na wasze normy ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry