Megami fakt, "kołyska" rewelka, bo można opuścić tą jedną stronę i sobie dostawić do swojego łózka no i podnieść można stronę tam gdzie główka będzie co przy ulewaniu się może przydać :-)
Doggi prawda, Tygrysiu jeszcze za mały żeby wychodzić ale wojuje tak od tygodnia , że heeejjj.... Wydaje mi się , że cały czas jest główką w dół bo w dole delikatniejsze ruchy a u góry czasem jak walnie to aż oczy otwieram ;-) No zobaczymy na usg czy mamusia dobrze czuje ;-) U mnie pępek przed chwilą cały falował
Lay to dobrze świadczy jak kikla dzieciaków z takich mebelków korzysta :-) Znaczy się , solidnie wykonane :-) Ale cena fakt ..... Mnie aż bolało jak płaciliśmy za te meble no ale małż się uparł no i z myślą o tym , że są porządne.
Chociaż nie ukrywam dziewczyny, że jak coś będziemy zmieniać to właśnie mam nadzieję, że dobrze uda nam się sprzedać czy mebelki czy tą kołyskę (a wiem , że używanych takich szukają) i wózek (chociaż tutaj mam zamiar używać te 3 lata,, ale tak zamo jak kołyskę dużo ludzi szuka używanych), bo z fotelikami wiadomo różnie bywa, co rusz są lepsze.
Coś bym zjadła a nie wiem co....