• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

AZA w ciśnieniowym ta końcówką do pienienia mleka mleko z czekoladą do garnuszka i pienie aż się rozpuści :) super wychodzi :)

Sprite u mnie zelmer ten na kolbe (bo talię są najlepsze a nie te full elektryczne) mi kawa nie śmierdzi ale nie chce dostarczać kofeiny dziecku wiec pije bez kofeiny kawę bo ja jestem na tyle uzależniona że potrzebuje smaku kawy :P

Karpanna one są gotowe na juz robisz i jesz, sporo ich wychodzi nigdy nie liczyłam ale sporo. Leżeć nie muszą one są kruchutenkie pierwszego dnia i po miesiącu leżenia naprawdę super są :) ja robie zawsze około Mikołajka

AZA hahahaha niezły plan teściowej :P

Sprite no właśnie, możesz sprzedać np u lutówek czy marcowek :D

reklama
Femme no właśnie teściu zmarł 5 lat temu, mój mąż jest jedynakiem a tesciowa na emeryturze i się nudzi. Szkoda, że nie wyszło z komisją, może następnym razem:) Co do łóżeczka to raczej do wyrzucenia. Nie wiem jakie masz stosunki ale ja bym coś napomknęła o tym. Może jakiś prezent chcą kupić to powiedz im, że łóżeczko :)))

Agulqa zakwasy masz po tym bieganiu? :)))

Femme ja pracowalam w orange na dziale reklamacji i nic nie zalatwiam przez telefon. Nie wierze oszustom z firm zewnetrznych.

Azaaaaa chyba bym umarla jakby mi sie tesciowa na tyle czasu zwalila na chate :-P

AZA, nie, to nie to, my spodnie nawet jak z guzikami mamy, to z gumą, że guzika odpinać nie trzeba... Ech...
O MAMO!!! Od 9 grudnia do świąt by siedziała??? Podziwiam Cię, naprawdę :-D A mąż nie może nic mamie powiedzieć? :-p

Doggi, Megami, my mleko też zawsze musimy mieć, ale w butelkach kupujemy i zgrzewki nie da rady wsadzić do lodówki :-p

sprite, gratuluję odpieluchowania!!! Duża ulga, że przed porodem :-D

jeżyk, gratuluję przespanej nocki :-D

agulqa, ja chodzę spać o 22, wstaję o 7-8 i też wiecznie niewyspana :baffled:

Jeeeejku, ja sobie poranku bez kawy nie wyobrażam... Co prawda słaba i pół na pół z mlekiem, ale normalna, kofeinowa...

Aza jak teściowej się umowa kończy 9 grudnia to wniosek powinna już złożyć.
Pewnie i tak numer przejdzie dopiero z końcem okresu rozliczeniowego, ale jak pójdzie do T-Mobile po 9.12 to pewnie dopiero numer jej przejdzie styczeń/luty.

Nulini niezła jest Tośka z tą swoją fobią hehe

Sprite gratuluje odpieluchowania!
Mój Tymko niestety jeszcze w pampki robi.
Muszę mu pokupować jakieś majtasy i rozpocząć naukę, bo kupować pampki dla 2 to ponad moje finanse :P

U nas idzie i mleko i woda, ale nie aż tak jak u Doggi hehe

Odwiozłam Tymka do przedszkola.
Nikoli mi się szkoda zrobiło, bo zobaczyła koleżanki i się popłakała, że nie może zostać :-(
Może pediatra pozwoli jej w poniedziałek iść chociaż w to wątpię.
Później pojechałam do pracy zawieźć L4, wypiłam kawkę i wróciłyśmy do domku :)

Nulini co do kosztów to mój sobie też nie zdaje sprawy co ile kosztuje.
Wczoraj siedziałam na allegro i zaczęłam dodawać potrzebne rzeczy do koszyka i to tylko te najpotrzebniejsze, nic sobie nie wydziwiałam i wyszło z przesyłką około 200 zł i dopiero oczy zrobił, ale nie komentował, bo on wie, że niepotrzebnych rzeczy nie biorę i na czym mogę to oszczędzam.
A to były same tetry, mała butelka (dużej na razie nie kupuje), ręcznik (wzięłam jeden, bo mam po Tymku 2 w dobrym stanie), smoczki, podkłady, wkładki...a gdzie tu jakieś ubranka...
Musze się do lumpka wybrać, ale ja mam jakiegoś pecha, bo nigdy nie mogę na nic trafić :dry::dry:

Doggi kciuki za T &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Doggi, kciuki!

Nulini, nooooo ulga. ostatnio sie śmiałam, że będę kupować pieluchy nr 2 i nr 6 :-D:-D

alecta, ja próbowałam w wakacje, ale młody nie czaił. widocznie dopiero teraz był jego czas ;-). i tylko w pierwszy dzień zdarzyło mu się posikać w majtki. teraz już potrafi długo trzymać i przede wszystkim woła. teraz czekam, aż przestanie w nocy sikać ;-). kciuki za Tymka!

Nulini my mamy drugą lodówkę w piwnicy min na zapas mleka plus żarcie nagotowane bo w lodówce w kuchni miejsca brak bonu nas musi być dużo jedzenia w niej ;) tez w butelkach kupujemy

reklama
U mnie dzisiaj w nocy Nina po raz pierwszy spała bez pieluszki i udało się bez posikania, oczywiście wysadziliśmy ją na nocnik przed naszym spaniem. W dzień przestała nosić pieluchy jak miała 2 lata ale z nocami walczyliśmy długo, ona ma bardzo mocny sen więc ją nie budziło jak chciała siku... Nawet przy wysadzaniu ok. 23 nie była w stanie wytrzymać do rana. Dopiero od jakiegoś czasu pielucha rano była sucha więc wczoraj postanowiłam nie zakładać.

Cały wczorajszy dzień walczyłam z Ikeą , bo mieli przywieźć rano tę szafę a oczywiście nie przywieźli, nie zadzwolnili... do nich też nie można się było dodzwonić a firma kurierska rozłączała rozmowy po 2 dzwonkach...masakra...już miała dzisiaj rano do nich jechać i robić aferę. Zadzwonili o 21, że bardzo przepraszają, że nei dojechali, że oczywiście zwracają koszty itp. ale szafa przyjedzie dopiero w sobotę... a w sobotę mąż miał ją już składać z teściem... słabo będzie trochę z czasem.

Nina ma dzisiaj pasowanie na przedszkolaka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry