• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

mi moja tak po brzuchu lata i kopie raz tu raz tam że nie jestem w stanie ocenić jak leży :-D :-p ale ona to kruszynka jeszcze więc sobie pewnie fikołki robi :-D :-p

kurcze jakaś deprecha mnie chyba łapie ... nic mi się nie chce kompletnie zero chęci do życia ... przespałabym te dwa miesiące najchętniej :baffled:

reklama
Femme mi tam właśnie dzisiaj radość do życia wróciła.
Nawet Ł przez tel stwierdził, że inaczej gadam :-P

Lila cały czas jest głową w dół, moje żebra mi tak mówią :-P

Właśnie wcinamy z dzieciakami porcję frytek, a co tam :-D

To mój chyba nogi chyba podniósł do góry i na wzdłuż ciała kolo głowy (gin mówił ze większość ułożonych miednicowo tak właśnie leży tylko mój nogi wyłożył na boki ;)

Teraz czuję kopy na górze ale czkawke cały czas na lewym biodrze, ale o tak czuję najbardziej hak główkę mi wypycha Stachu :) wczoraj tak ja wybił że aż go poglaskalam ;)

U mnie lezy chyba w poprzek albo posladkowo bo po bokach mnie kopiea na dole juz wogole. Najgorsze kopniaki po prawej str wiec pewnie tam nogi.

Mi gin dalej z om termin bierze.

Doggi ja mialam kiedys doklacnie to co Twoj T. Wyszlo ze mam jakies bakterie w zoladku, dostalam tabletki, lykalam miesiac i wszystko zniknelo.

Mcpearl u mnie w domu swego czasu byly dwie wigilie. Jedna na dole z jedna babcia a druga na gorze z druga babcia. I badz tu madry

Femme haha moze wpieprza co popadnie?;-)

Alecta podeslij do mnie listonosza ;-)
Niezly ten gin. A wy sie z mojego smialyscie ze teraz co 2tyg chce robic :-P

Karpanna ja bym nie czytala takich *******. Sama czuje ruchy tak jak Ty, a gin twierdzi ze mlody zdrowy wkec mu wierze

Femme Ciebie deprecha lapie a ja dzis caly dzien chodze i placze. Odkad wstalam... byla mala przerwa na wyjazd do galerii gdzie przeszlam tmobile, play, plus i orange zeby oferty porownac, przy okazji oferta dnia w mcdonaldzie wiec zzarlismy z Ł po mczestawie powiekszonym. Jak wrocilismy znow klotnia taka ze je.blam telefonem o stol, rozlecial sie na podloge a ja sobie pojechalam na cmentarz no i jak wrocilam to znow sie poklocilismy i sie poryczalam. Takze dzis "lany łzami piątek"

Doggi jak to co- skraca szyjke ;-)

Doggi no jak to co tak jak Agulqa pisze słucha synek mamy :-P

Agulqa o kurde to nie zazdroszczę... Co ten Ł tak Cię wkurza? Ja dawno nie beczalam i chyba mi się zbliża czas że będę musiała nadmiar łez wylać... Muszę sobie jakiś wyciskacz łez ściągnąć

reklama
Femme dzis to po prostu masakrz jeat. Moze o ja becze juz o glupoty przez hormony ale od rana tak sie pozarlismy ze jedno na drugie psioczy ciagle i kazde slowo odbiera jak atak na siebie. Odezwac sie nie mozna bo bomba w mieszkaniu wybucha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry