• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

tu pisałyście o ułożeniu dziecka? bo przeczytałam wszystkie wątki i ze zmęczenia mi się miesza. w każdym razie właśnie patrzę na mój brzuch - lewa strona wypchana i wypychanie czuję tak jak już wspomniałam kiedyś prawie na plecach (bardzo bardzo z boku). z prawej strony prawie nic.

reklama
Mój gin mówi ze dzieci lubią właśnie na boku leżeć nie na środku brzucha tylko się układają na boki, dopiero jak główka wchodzi w kanał to nie mają wyjścia i leżą po środku a tak to kombinują ile wlezie

To mój wujek zawsze powtarza, że jak jego żona ma taki humor to znak, że musi się wysikać :D
A to ginekolog to chyba wie co mówi więc możesz zaproponować Ł takie rozwiązanie problemu :D

moja gin też mówiła, że dzieci zazwyczaj na bokach brzucha sie układają.
czytałam opinie w necie o różnych lekarzach w moim mieście. i trafiłam na wpis z 2002 roku, że ktoś tam za wizytę kasował 20 zł... ale czasy!!! ;-) a teraz :crazy:

Agulqa, femme łącze się dzisiaj z wami w bólu. ..od rana rycze i rycze...lzy same się cisna..w międzyczasie oczywiście kłótnie z A :-( coś czasem mamy problrm z dogadaniem się a raczej zwykłą rozmową :-( połowę co mówię nie słyszy i potrm wielkie haaaalo.. już miałam do rodziców jechać, ale zrobię to jutro. .głupio trochę, bo teście przyjeżdżają ale ha nie mam ochoty udawać, że wszystko jest ok jak nie jest :-( niby dam mi mówi, że mi hormony buzują a nie potrafi pocieszyć ani nic. ..
Mój mały też na boku się ułożył :-)

reklama
alecta, ale moja właśnie tak brała w 2011/2012 roku - za wizytę ciążową 70 zł. teraz ma stawkę 120 zł, a za ciążową 100 zł (ale w tym usg).

dziś zapłaciłam 100 zł bez usg. z usg koszt 150 zł. a laska przede mną, ale bez brzucha płaciła 70 zł. nie oglądałam cennika, więc nie wiem o co chodzi :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry