• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Kolezanki, poratujcie mnie.
Od jakiegoś czasu strasznie kłują mnie oczy. Raz jedno, raz drugie i tak jak dzisiaj oba naraz! Do tego mam takie zaczerwienione. Śpię duzo , wiec naprawdę nie mam pojęcia co to moze byc. Czy któraś z Was miała lub ma coś takiego?

Sprite to właśnie mój wujek ma podobny cennik, że chyba za zwykłą wizytę bierze 100 zł, a z usg 150 zł czy jakoś tak (cennik sprzed 2 lat).
Za to mój gin zawsze 100 zł i co wizytę mam usg.
Nie wiem, może to też od miasta zależy, bo jednak wlc o wiele większy jest no i on teraz ordynatorem został więc możliwe, że bardziej zaczął się cenić chociaż na brak pacjentek nigdy narzekać nie mógł.
Pamiętam, że zawsze jak leżałam na patologii to na 4 pacjentki na sali 3 były od doktora K, a tylko ja od kogoś innego (bo jednak przed wujkiem rozkraczac się głupio).

Jea Agnieszka i Stefano wygrali Taniec z gwiazdami :D
Będę chyba gwałcić replay przy ich tańcu współczesnym :D

Elutka, ale dziś też nerwowa, co za dzień.

jenn, ale to chyba jakis wybitny specjalista musi być! kurde, skąd kasę brać, a każdy chciałby mieć jak najlepszą opiekę.

alecta, no co Ty! ja bym tam do wujka poszła hahahahahah ;-);-);-);-) ciekawa jestem jak z tym usg jest u tego lekarza, bo dziś nie zapytałam. czy to ode mnie zależy czy płacę 150 zł i je mam, czy od niego. dziś w rejestracji wzięła mi 150 zł i powiedziała, że rachunek wyda po wizycie. po wizycie zapytała, czy było usg, no i że nie było to oddała mi 50 zł i dała rachunek za "konsultacje specjalistyczną" na kwotę 100 zł ;-);-). jakaś dziwna ta przychodnia :-D

LayDeek, kup krople w aptece nawilżające. nic innego nie przychodzi mi do głowy. a to nie musi być z małej ilości snu. np. ze suchego powietrza, z kompa itp.

nie mogę iść spać, bo włączyłam suszarkę, fuck!

Sprite ja do niego tylko na usg chodziłam, bo moja gin nie miała u siebie sprzętu, a u niego płacić nie musiałam :P

Hmm przychodnia faktycznie dziwna.
W sumie możesz zawsze mówić, że bez usg było tylko gorzej jak się zgadaja heh

reklama
alecta, to uciekaj do lóżka!

ja dalej czekam na suszarkę. ale nawet lepiej, bo w nocy ostatnio spać nie mogę. zaraz jakiś serial włączę. albo książkę poczytam.

a dziś chyba ze 30 razy młodemu czytałam Cynamon i Trusia. Wierszyki od stop do głów. młody, po 1,5 roku obecności książki w domu, odkrył ją dziś i tak mu sie spodobała, bo jest w niej pupa i pępuszek (jego ulubione haha), że non stop kazał sobie czytać :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry