• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa_b no 3trym bezlitosny, gorszy niż pierwszy a dopiero maniana będzie ostatnie 3 tyg, oj wtedy jest ciężko nie dość ze fizycznie to hormony dzikują :/

Niezły sen miałaś i takiego lekkiego porodu bez bólu i szybkiego ci życzę ;) z resztą każdej z nas takiego życzę :)

U mnie dziś był sen z cyklu "hurra urodziłam kotka" :P

Ola dziś na kilka dni jedzie do moich rodziców z moim sxwagrem (on do mojej sis) i jadą na imprezkę, na 18stke mojej kuzynki :) ola reprezentuje zgorzelec z wujkiem bo ja nie czuje się na siłach na podróż niestety bo to w końcu 250km a autostrada tylko 500m więc lipa :(

Ale miałam noc :dry: Pół nocy na kibelku przesiedziałam i tak mnie brzuch bolał, że dramat.... Na nic dzisiaj ochoty nie mam, wczoraj wszystko pozałatwiałam, wysprzątałam i dzisaj dzień lenia robię.

To ja dziś mam pracowity dzień.
Po pierwsze przygotować wszystko na quassadilla
Potem zrobić ptysie albo eklerki. No i w międzyczasie posprzątać chatę.
Olka właśnie oddelegowana z wujciem a ja siadam żeby zjeść galaretkę z bananami bita śmietaną :D

Dziewczyny czy można mieć hemoroidy bez bólu? Bo właśnie byłam w toalecie na dwojeczce (nie mam zaparć) i patrze, a tam tona krwi :/

Doggi mi sie cos takiego zdarzylo kilka razy. Ale pozniej przechodzilo. Taki dzien po prostu kijowy mialam. I tez bez bolu itp.

My juz po zakupach w biedrze, teraz na kumpla na pkp czekamy

Doggi, można. Ja tez często znajduje plamki krwi na papierze. Tylko u mnie juz sie kiedyś o objawiło od chodzenia w stringach. Serio. Od tego czasu nie założyłam ani razu tego typu majtek. Na razie mam spokoj. Moze tez dzieki zastrzykom.
Współczuje Ci bardzo tych Twoich dolegliwości.
P.S. A nie jest to jeden z objawów choroby?

Doggi ja nie wiem bo na razie? nie wiem co to hemoroidy i nie miałam tak jak Ty... O dziwo w sumie....

Agulqa od rana szalejesz widzę :-D Ja małża wysyłam na zakupy , nigdzie dupy nie wychylam. Kijowo mi po tej nocy :confused2: Wczoraj w sumie maka się nazarłam i może od tego takie przeboje, jeszcze po tym świńskim żarciu cukier sobie zmierzyłam i się przeraziłam... Zaczęłam się zastanawiać nad zrobieniem jeszcze jednego obciążenia glukozą....Chociaż po takiej wyżerce to każdy cukier by miał podniesiony.... :eek:

LayDeeK wydaje mi się ze witam przepadku to nie objaw choroby. Bo jak coś by się działo to bym czuła, wiedziała. A teraz w sumie nic. Od dawna moja choroba w uśpieniu jest i tylko czasem się odzywa ale jak się zbliża nawrót to wiem o tym. A teraz zalatwiam się jak zdrowy człowiek, bo jsk choroba wraca to jest siwy dym, dlatego wydaje mi się ze to hemoroidy

reklama
Tak świętuje 60dni do terminu :) no chyba ze cc to około 53 ;) ale jak wiemy ja chwilowo mentalnie rodzę SN :) aż Stasiu czkawki dostał ;)

Załączniki

• 1416052457088.jpg
    1416052457088.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 49

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry