Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja czekam do 13:30 i badam sobie cukier po normalnym żarciu.... Qrwa no stresa mam , w poniedziałek będę z ginem gadać czy robić obciążenie czy nie..... Ale aż mi wstyd powiedzieć co zeżarłam wczorajw tym maku, ja nie wiem co mnie napadło.... Jak świnia.... 
dopiero lapka włączyłam,bo wstałam o 10 chociaż dzieci od 8 nie spały,ale same sobie siedziały (już nie długo,bo Gniewko sam sobie nie poleży
) a później wstałam i dostałam takiegi powera,że cały dom posprzątałam,szafki nawet przesuwałam,grzechotki powyciągałam i poukładałam w koszyku,stelaż od wózka w kotłowni odnalazłam ,ale mąż kerszerem umyje jak wróci,bo nie pisałam wam,ale juz 2 weekend chodzi na fuchę,powiedział,że po to aby żonie suszarkę kupić :-) tak więc ledwo żyję po tej robocie ,ale jestem zadowolona ;-)zaraz wyciągam frytownicę i smażę frytki,bo na nic innego sił nie starczyło jak tylko na obranie ziemniaków