• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Rety o takich pysznościach piszecie....

Ja właśnie z zakupów wróciłam i popijam ziółka. Myślałam, że będą gorsze, ale znośne, lekko słodkawe jakby :-) Drugi dzień bez kawy... Głowa mi pęka, ale czego się nie robi by choć spróbować uniknąć leków heh

reklama
Mi też by się przydała :P
Chociaż Ł powiedział, że jak ta pralka nam padnie to pomyślimy nad pralka - suszarka ;)

Mój za to dzisiaj łazienkę i kuchnie ładnie wysprzątał i odkurzył mieszkanie :D

To u mnie dzien syfiarza dzisiaj :P Nikt nie sprzata. Na obiad idziemy do moich rodzicow wiec mam z glowy na szczescie.

Łazanki mniamiiii tez lubie, juz chyba glodna jestem od tego czytania co robicie dobrego :)

Alecta mam taki plan jak ty, dojechac stara pralke i jak nie wytrzyma to suszarko pralke kupic :tak:

Gosiane to ja mam tyle do zrobienia ze nie wiem w co ręce włożyć ;(

Cycki usmazone, boczek się smaży, zaraz kolej na cebulkę z cukrem, i ciastowo.blox.pl ptysie się studzi, Muszę się wziąć za krem zaraz

reklama
My wczoraj mieliśmy dzień sprzątania i mój się na odkurzaczu wyżywał :-D

Alecta zjadła bym łazanki, ja ostatnio robiłam ale zrobiłam tak wstretne , że troszkę zjadłam i wywaliłam :-( W ogóle kapuche niedobrą miałam.... Jak zrobiłaś te swoje łazanki? Może się skusze w tygodniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry