• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Padam :D pierogi zjedzone i ledwo udało mi się zachować trochę dla męża. Dziewczyny lepiac te pierogi i patrząc w jak zastraszającym tempie znikają zdalam sobie sprawę, że razem z mężem będę miała 4 facetów!!! A oni raczej nie będą jeść mało i dietetyczne!!! To co 100 pierogów na jeden obiad??? Bada- Ty też masz takie czarne wizje?

reklama
Jezyk z czym robiłaś pierogi? Ja coś nie mogę zasiąść i porobić. A w ogóle głupie pytanie :-D Można jeść pierogi karmiąc piersią np. ruskie, ze szpinakiem, dynią, bo kapustą i grzybami chyba odpadają co? Bym sobie za wczasu narobiła i pomroziła ;-)

Wszystko można, chyba że dziecko źle reaguje. Ja nie zamierzam się ograniczać, jedynie bacznie obserwować :-) Ależ dziś macie kulinarny dzień heh mój skromny, obiad z wczoraj i lenistwo

LayDeeK Zaraz dam link do bloga mego gdzie ptysie są (na wątek przepisowym)

Bada idziemy do znajomych i zawsze robimy takie spotkanie ze każdy coś przynosi i my przynosimy quassadilla i ptysie ;)

Jezyk nie martw się ja mam w domu dwóch chłopów a pierogów 100sz to minimum!

Mommy ja przy oli wszystko jadłam o nic jej nie było, wszystko od dziecka zależy

A ja chwile przerwy sobie zrobiłam, do quassadilla wszystkovprzygotowane tylko musze naładować do placków, ptysie druga tura w piekarniku wiec tylko kremem naładować i koniec. Ale już padam na pyszczek :(

jeżyk dokładnie,a Ci starsi to już całkiem niedługo ;-)chyba będzie taniej i łatwiej ich ubrać niż nakarmić :-p
Doggi fajnie,to udanego spotkania w takim razie
ja mam w środę urodziny Antosia i chyba zrobie tylko tort i sernik,bo przyznam,ze nie mam siły na dużą imprezę,a zrobić coś muszę :happy: a druga sprawa,że coś się zgrać wszyscy nie mogą,bo ten pracuje,a tamten jeszcze coś innego,a ja najbardziej nie lubię jak przez cały tydzień ktoś będzie przychodził,za miast wszyscy na raz :wściekła/y:

reklama
Mommy co Ty, zadne szalenstwa ;-) oczy mi sie juz zamykaja. Ja tez wczoraj maka wpieprzalam i dobrze mi z tym ;-) tylko kasa ucieka

Doggi za to zdjecie z bita smietana wje.bka Ci sie nalezy ;-)

Mommy jak to co Cie napadlo?! Zachcianka ciazowa!!!

Bada widze ze wlaczyl sie syndrom wicia gniazdka :-D

Alecta to my wiemy ze po nowym roku kupimy pralko-suszarke. Tylko jeszcze nie wiem skad kase wezmiemy :-D

Jezyk haha :-D mnie przerasta wizja dwoch zarlokow w domu a co dopiero czterech :-P

Nam polozna na szkole rodzenia mowila ze nic ograniczac nie mamy tylko jesc z umiarem i obserwowac. I tak zamierzam robic.

Doggi pisalas moze na przepisowym co to quassadilla? Bo ja nie mam pojecia :-P ciemnogrod ze mnie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry