• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi, ja też mam czasem krew na papierze, to pęka skóra w odbycie, nie trzeba mieć zaparć ;-)

agulqa, mega sen!!! :-D

jeżyk,
to ja pisałam o Gangu! Jest już gdzieś online???

A Wy znowu tylko o żarciu! :-D

Dzień mi szybko zleciał, chociaż zwalona jestem...

A rano jak się ze starym pożarłam!!! :wściekła/y:
Powiedziałam mu o tych ratach 0% na Allegro i że może by wziąć podgrzewacz, laktator i materac, bo to większe wydatki, na co ten do mnie z mordą, że WYMYŚLAM, bo przy Młodej tego wszystkiego nie było i daliśmy radę! :wściekła/y:
Na wieść, że rachunek w aptece na 200zł stwierdził, że pewnie połowa to niepotrzebne bzdury!!! :wściekła/y:
Więc wygarnęłam, że owszem, nie było przy Tosi bajerów, ale laktatorem ręcznym robiłam sobie odciski JA i wstawałam mleko w nocy robić i studzić też JA!!!
No i od słowa do słowa wygarnęłam wszystko, że ma w dupie tą ciążę, że się w ogóle nie interesuje, że wszystko ja sama załatwiam, ogarniam, a on "sr.aczki nie czuje" i że się obudzi dopiero na porodówce, poryczałam się jak głupia, ciekawe, czy coś to zmieni, bo później oczywiście przepraszał i "się interesował" :baffled:

W poniedziałek wydrukuję mu CAŁĄ listę wyprawki z wyszczególnionymi cenami, ciekawe, co powie :wściekła/y:

Nulini- na alekino.tv jest z dubbingiem :D
Mój też się w cenach kompletnie nie orientuje. Ale dziś pokazalam mu wózek jaki bym chciała i.... no też mu się podoba, więc może coś z tego będzie :D

Doggi superowe to ale ja bym musiala miec dokladnie krok po kroku to moze kiedys bym sprobowala ;-)

Bada ł od pon idzie do roboty, ja bede sama wiec pewnie szalenstw ciag dalszy u mnie ;-)

Doggi jadlam chyba cos w podobie kiedys w jakies pizzeri ;-) pyyycha bylo

Alecta no to mialas pobudke

A ja pilam pepsi z lodowki :-D

Nulini ehhhh Ci faceci... nie zrozumieja nic!:-\

A my wlasnie zjedlismy tosty z ananasem, pychota;-)

Czesc Kobitki! To juz chyba miesiac jak tu nie zagladalam. Mam nadzieje, ze u Was wszystko OK. Nie zagladalam bo nie chcialam Was zasypywac moimi smutami :( nie ktore sprawy zaczyna ja sie powoli prostowac, ale stres niestety odbija sie na naszym synku. Chyba napisze troszke wiecej w watku wizytowym.

Nulini mój też nie zdaje sobie sprawy co ile kosztuje.
Dzisiaj znów posiedziałam na allegro i powrzucałam do koszyka pościel, rożek, trochę body i pajaców i wyszło ponad 400 zł, a ten się pyta co ja tam nawybierałam.
Co prawda afery nie robi, ale wielkie zdziwienie, że tyle kosztuje wyprawka dla dziecka.
Najlepsze jest to, że z ciuszków wybrałam po 5 body w rozmiarach 56,62 i takie same ilości pajaców, a dla mnie przy takim małym dziecku to tyle co nic, bo pamiętam jak z Nikolą i Tymkiem było - co chwile trzeba było przebierać, bo albo się obsrali albo obrzygali :-/
Tylko, że gdyby mnie słuchał i zaczęlibyśmy kupować powoli rzeczy jak dowiedzieliśmy się o ciąży to byłoby zupełnie inaczej, ale on zawsze twierdził, że mamy czas, a wiedział, że na L4 kasy będzie o wiele mniej.
Pewnie też dlatego teraz za bardzo nie fika.

Alecta my tez mielismy w planach kupowac stopniowo tyle ze u nas szpital i przeprowadzka pokrzyzowaly plany niestety.
Na szczescie troche ciuszkow dostalismy, reszta kupilam w lumpku i mysle ze poki co wystarczy

alecta, my też mieliśmy w planach zakupy robić stopniowo, ale ciągłe problemy z kasą z ZUSu nic nie możemy kupić i wszystko zostanie na ostatnią chwilę :wściekła/y: Tyle że ciuszków nie kupuję, bo mam ogrom...

reklama
No ja z kolei ciuszków mam bardzo mało, a tych najmniejszych nie mam wcale :-/
Eh żeby człowiek tak mógł w tego totka wygrać...
Mówi się, że pieniądze szczęścia nie dają, ale ich brak też niczego dobrego nie powoduje :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry