• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

No to ja ciuszków mam od cholery. Dwie szuflady w komodzie w rozmiarze 56/62. W szafie i pudłach ubranka do 86.
Ale nie mam jeszcze wielu rzeczy. Wyjdzie chyba w praniu to czego mi brakuje..,

reklama
Nulini to zawsze cos. Ciuszki tez potrafia kosztowac bo ilosc pewna jest potrzebna

Alecta kasa szczescia nie daje ale pomaga byc szczesliwym ;-)

Laydeek Ty to w ogole z iloscia ciuszkow szalejesz widze ;-)

Doggi zostań naszym przywódcą , zostaniemy gankiem styczniówek :-D :-D

Agulqa ale jaki miałam cukier po tym maku :szok: z tym,że przgięłam z ilością więc.... Dzisiaj po każdym posiłku który jadłam , po godzinie mierzyłam sobie cukier i b.ładne wyniki miałam. Jaki mamy wniosek dla mnie? Nie wpierd...maka :-D

Ja już z ciuchów nic nie kupię raczej. Chyba , że jak będę prać to stwierdzę , że czegoś brakuje (może bodziaków z krótkim i długim rękawem w 56 rozmiarze) ale tak to mam wszystko.

Do koszyka w jednym sklepie powrzucałam nawet nie piszę ile wyszło... Zamówię dopiero w poniedziałek jak wrócimy z usg albo wtorek. W tym miesiącu zapłacimy jeszcze tylko za kołyskę i z większych wydatków to wanienka i stelaż.... Sama nie wiem czy jest sens taką kupować no ale podoba mi się.... Przemyśleć jeszcze to muszę...

W grudniu zamówimy karuzelę, matę i bujaczek no i mój na nianie się upiera. I już wszystko będziemy mieć.

Hej dziewczyny, ja już na nogach. Dzisiaj mały mnie obudził kopiąc niemiłosiernie :-)
Ja to już sama nie wiem ile tych ciuszków powinnam dokupić, ile sztuk wszystkiego macie w jednym rozmiarze?

Doggi Alecta- a czemu Wy nie spicie??? :P

Indi- :) nie stresuj się.

Mój też mówi że jakoś dużo przez to allegro wyszło i on mi to wszystko kupi taniej w sklepie. A proszę bardzo, dam mu wyliczoną kasę i listę zakupów i puszczę :D koszyka na allegro na razie nie oprozniam.

Laski, ja mojego też mam ochotę zabić - od rana problem, bo siostrzyczka i siostrzenica mają dzisiaj imieniny (dzięki Bogu idzie sam!!!) i co on biedny Robaczek ma im kupić :wściekła/y:
Jak podsuwam pomysły, to oczywiście nic nie pasuje, ale cały czas "no wymyśl coś" :wściekła/y:
ZABIERZCIE GO ODE MNIE!!! :wściekła/y:

Mnie ten łoś obudził o 1 w nocy, bo Tymko marudził.
Matoł dobrze wie, że jak się przebudze i wstanę to później 3h się męczę żeby zasnąć.
No i zamiast mi tego Tymka przynieść to ja musiałam iść do nich (a spałam u Nikoli), później on zaczął swój nocny koncert (nosz kuźwa co on biedaczek poradzi to widocznie moja wina, że on chrapie tak, że pół Polski go słyszy) więc wkurzona poszłam do Tymka i oczywiście te 3h się męczyłam zanim udało mi się usunąć.
A teraz obrażony chodzi, bo dzieci go obudziły przed 9!!!!

Aaaaaaaaaaa byle do jutra!

reklama
Udanej niedzieli :happy: ja za to prawie całą noc spałam sama,bo P koło północy usnoł na kanapie i spał tam do 7 rano (pewnie jest cały połamany,ale cóż :-p)
a teraz śpi w łóżku i chrapie :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry