• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Doggi nadrabiasz za mnie, bo ja z kolei dzisiaj oprocz śniadania to praktycznie nic nie zjadłam.
Nawet teraz niby mam na coś ochotę, ale głodu w ogole nie czuję.

Tak samo ze spaniem...niby zmeczona jestem, ale jak sie położyłam to zasnąć nie mogę.

McPearl no to moje dzieciaki wczoraj właśnie takiej glupawki dostawały.
Widocznie coś wisi w powietrzu.

A jutro powinno przyjść łóżeczko i leżaczek :D
Nie mogę się już doczekać chociaż na razie i tak nie będę tego rozkładać, bo na łóżeczko jeszcze miejsca nie zrobiliśmy, a leżaczek zaraz byłby okupowany przez 2 zewnętrznych potworów, a co z tym idzie - mógłby nie dożyć stycznia hihi

reklama
Do mnie jutro ma dojść półka przewijak :) u mnie łóżeczko i leżaczekbstoja ale ola pilnuje żeby nikt nie ruszał bo to dla jej bratav dzidziusia i boi się ze zepsujemy ;)

Sprite ogolnie moja tesciowa jest kochana.
Jak trzeba to pomaga itp
No ale z pewnymi rzeczami m.in. zabobonami z dnia na dzien zaskakuje mnie bardziej

Doggi najwyzsza porra na jedzenie, w koncu 8 mcy nie jadlas :-)

Alecta to ja licze ze dzis materacyk przyjdzie :-)

Powiedzmy ze sie wyspalam chociaz o 5 sie obudzilam i mialam problem by zasnac
Ł juz pojechal
Ciekawe jak mu tam bedzie
Konczy o 17 to pojade po niego i prosto do gina na 18
Mam nadzieje ze u malego ok bo ostatnio tak brzuch mi twardnieje ze szok
Musze chyba gina zapytac czy to normalne czy mam sie martwic

hej!

agulqa, nie martw się. u mnie w rodzinie też się takie akcje zdarzają :-D. nie ma co sie spinać ;-);-);-). najlepiej miała babcia mojego męża (już nie żyje) jak byłam w pierwszej ciąży, to ciągle opowiadała mi jakieś historie z porodów i w ogóle przechodzenia ciąż i wychowywania dzieci na wsi, gdzie mieszkała (miałam blisko 90 lat i tesciowa wzięła ją na ostatnie lata do siebie, aby się nią opiekowac, więc mieszkała jakieś 200 m od nas). to dopiero była jazda. oczywiście na tapecie zawsze były te najgorsze i najsmutniejsze przypadki... aż teściowa ja upominała, bo to juz głupio było słuchać. no taki typ człowieka ;-)

alecta, ja w galerii praktycznie ruchów nie czuję, bo i nie ma jak się na nich skupić, ale wieczorami Młody nadrabia :-D

agulqa, buahahahaha, dobre z tym nosem :-D:-D:-D

McPearl,
spoko, moje dziecko to anioł, a też czasem mam ochotę ją udusić...

Doggi, wczoraj też tak miałam - cały czas bym tylko mordą ruszała!!! A wcale głodna nie byłam, nienawidzę tego!!! :wściekła/y:

Nogi mnie tak bolą, że mam wrażenie, że tonę ważą...
Dobrze, że mama dziś ma wolne, to zawiozłam Młodą samochodem do przedszkola, chyba nie dałabym rady przejść tych 600 metrów :baffled:

A spać mi się tak chce, że oczy na zapałki, ale jak się zdrzemnę, to nockę będę mieć z głowy, więc walczę...
Dobrze, że małżon o 14 wraca, będzie łatwiej...

sprite mi tesciowa chyba raz probwala opowiadac o jakims tam porodzie
i powiedzialam ze poki nie urodze nie chce sluchac zadnych historii
po co mam sie denerwowac
tym bardziej ze kazdy zawsze te ciezkie opowiada

ja dzis mam niezle roboty w domu
w zlewie tyle naczyn jakby Ł caly tydzien tylko donosił :P
poza tym w weekend nie sprzatalam jak kumpel byl wiec musze troche nadrobic no i wstawie chyba czesc Robsonowych bialych ciuszkow do prania :)

Moje potworki już w przedszkolu, ja byłam już w Biedrze na zakupach, zjadłam śniadanko i teraz czekam na kuriera:-)
Oglądałam te prześcieradła, ale w końcu nie wzięłam.
Na allegro obczaiłam ładniejsze, w taki sam wzór jak pościel:-)

alecta a mozesz wstawic gazetke z tymi dzieciowymi przescieradlami i kocykami?
na zakupowym znalezc nie moge i na necie przejrzalam gazetki i tez nie widze
slepa ja czy co?: Zdezorientowany:

reklama
Dobry ;-) weekend jak zwykle coś się robiło to nie zaglądałam

Jak jest ochydnie... Walczę ze sobą czy prowadzić Nine do szkoły czy nie bo auta nie mam... A pada wieje i pizdzi :-/

Pytanie mam co do allegro... Mam już w koszyku rzeczy i teraz chce z aplikacji z tel je kupić żeby bon wykorzystać a w telefonie nie ma koszyka :-/ czy mogę na kompie wszystko kupić i z telefonu płacić i wtedy ten bon wykorzystać? Czy jak -_-?

Agulqa niee u Ciebie na pewno chłopak :-D mi też ostatnio często twardnieje brzuch :-/

Doggi też ciągle bym tylko coś w mordzie mieliła :-D :-D

Mcpearl ostatnio myślałam że moja rezerwę na strzępy dobrze ze do szkoły szla i miałam czas ochlonac :-P

Nulini ja to mogę ciągle spać i w nocy i tak śpię :-P

Ja dzisiaj kolejne pranie zrobię ile ja mam tych ciuszków... Koniec z zakupami :-D :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry