• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Lay super :-) Gratulacje dla koleżanki :)

Bada , dziwisz się , że wyje :-D My naszą w tamtym roku wysterylizowaliśmy ale w sumie dla jej dobra bo ona za chłopami i sexem to nie bardzo :-D

Ja dopiero zjadłam śniadanie, wstawiłam pranie, zaraz złoże to co stoi i za sprzątanie się biorę. Muszę wszytskie nasze rzeczy poprać w tym tyg, i zaczynam pranie Tygryskowych rzeczy ;-) Jak ogarnę chałupę to ogarnę siebie, pojadę po ten termometr i gaci siateczkowych w tesco szukać bo położna mówiła, że tam są najfajniejsze :-) zakupy jakieś małe muszę zrobić i o 19 do gina jedziemy.... Ciekawe o której wrócimy..... Jak dobrze pójdzie to ok 23.... Jak gorzej to o 1 w nocy :baffled:

McPearl ja na allegro kupowałam używany w idealnym stanie i z przesyłka dałam jakieś 26 zł.
Śpiwór mam taki z wełną w środku, ale on jeszcze po Nikoli jest i 4 lata temu około 100 zł kosztował, ale to nowy kupowałam.

karpanna no to najlepiej chyba na zakupie wyszłaś. Ja za swój dałam 50 zł razem z przesyłką..
O taki śpiworek mam:

IMG_1779.jpg

Załączniki

• IMG_1779.jpg
    IMG_1779.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 54
Wyhaczyłam go w stanie idealnym ale długo polowałam na allegro. Okazało się że jest 2 stronny w dodatku. Oby tylko był dobry. Spiworek do spacerówki kupię na jesień taki jak ma Alecta bo sa fajne.

reklama
McPearl my za jeden daliśmy 120 bodajże w H&M taki granatowy a za drugi 350.... Szybko stwierdziłam, że przegięcie grube to było :dry: Oba są z możliwością przerobienia na śpiworek taki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry