Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dlaczego moje dziecko zawsze wstaje o 8? Ja chcę żeby posiada czasem do 10tej ;(((

hahahahahaha wczoraj mowie do Oskara ze ja go podnosić nie moge bo mam bobasa w brzuchu, no i ze kobieta w ciązy dzwigac 22 kg nie powinna podnosić, a on do mnie ze ok.. to nie bede go nosić bo jak kiedyś bede w ciązy to moze sie krzywda dzidziusiowi stac.
dziś do F mowie ze bedzie mial rodzenstwo.. brata lub siostre a on do mnie ze jak juz to siostre, bo brata ma- Oskara.. ale nie teraz ta siostra.. jak Oskar sie wyprowadzi.. no padlam.

My dalej myślimy nad imionami,bo moje dzieci zawsze miały imiona już przed poczęciem,a teraz każdy zmienia typy co chwilę,a ja zrobiłam się jakaś ugodowa i niech wymyślają(wszyscy trzej),a ja muszę zaakceptować i problem jest z chłopięcym,bo u nas sami chłopcy w rodzinach,więc padło na Mieszko lub Gniewko,ale pewna nie jestem i proponuje m inne imiona,a on nie i nie i nagle Mikolaj z pokoju woła-no przecież miał być Nerwus- chodziło mu o Gniewkotak się uśmialiśmy z niego on jest jeszcze taki zabawny.
A to czy dzieci się śmieją jest tylko i wyłącznie winą rodziców !!! Którzy w domu komentują nie potrzebnie typu- jak ma na imię ten twoj kolega w klasie ? Matko, jak mogli go tak nazwać itd... więc ja się nie przejmuję uwielbiam też Stefan, Rysio, Jadzia itd