reklama

Styczeń 2015

Jeżyk no Ty, zrobiłaś z tym domem interes życia :)))

Ja za moje mieszkanie 62 metry z garażem dawaliśmy 200 000 a teraz jest warte koło 400 000. Najchętniej zamieniłabym się z kimś na jakiś domek pod Wrocławiem i co jakiś czas przeglądam ogłoszenia.

reklama
Was też tak cycki bolą na tych ostatkach błogosławionego stanu? Mnie normalnie bolą bardziej niż w pierwszym trymestrze. Dotknąć ich nie mogę, poza tym już wkładki noszę w staniku bo miałam całe od tego siaro-mleka ufyfłane :/

I która mi zaraze przesłała? Przyznać się! Jutro od rana muszę tesciowa pomęczyć co robić dalej z zarazą żeby się szybko wykurowac, no teraz nie jest czas na chorowanie!

Doggi, mnie tylko sutki trochę i swędzą. Ja Ci zarazy nie przesłałam bo sama mam...
Obudziłam się i jakoś zasnąć nie mogę. I co ja mam zrobić z tym moim Mikołajem? Wieczorem jeszcze mi trochę kaszlał i niby powiedziałam sobie, że niech posiedzi 2 dni w domu, ale przyszła noc i kompletna cisza, zero kaszlu. Niech by sobie siedział w domu, ale w przyszłą środę występ świąteczny mają.

To myśmy chyba nie aż tak tanio kupili swoje mieszkanie. Za 64 mk w stanie deweloperskim zapłaciliśmy 207 tyś. Tyle, że nowe...

Doggi mnie suty też bolą jak dotknę.
Masakra.

Ja też się przebudziłam, a dokładniej Nikola przyszła i było "mamusiu mogę się z Tobą położyć" no i nie śpię.

McPearl, a byłaś z Mikim u lekarza?
Ja swoje dzieciaki puszczam do przedszkola jak osłuchowo wszystko czysto.

alecta, nie byłam bo mi zaczął kaszleć w niedzielę, a wczoraj mieli wycieczkę, więc mówię, że niech jedzie a od dziś zostanie w domu. Tylko, że właściwie tak jakby mu nic nie było, a kaszel miał taki jakby od krtani.
Ale chyba go zostawię ze 2 dni jednak. Coś mi zakasłał...niech siedzi choć pewnie głupawki będzie dostawał.
Nerka zaczęła mnie boleć...a już zapomniałam o problemach nerkowych w tej ciąży. Wzięłam no spę i rozgrzewam nerę. Jest good

Ostatnia edycja:
Dobry!
Mój młody tez coś zakaszlał kilka razy po przebudzeniu..dałam syropek i poszedł do żłobka, mam nadzieję że się to nie rozwinie..
W Krakowie za 200tyś to 30-40m2 można kupić max, zależy gdzie i w jakim stanie.
Mnie zaczęły jakiś czas temu tak po bokach boleć no i brodawki też są takie bardziej tkliwe, czas zacząć je hartować :P
McPearl ja nie bardzo bym chciała nowe kupować, raz że strasznie cienkie ściany teraz robią a dwa zwykle oddają za wcześnie te mieszkania i nim to wszystko "siądzie" to połowa ścian popękana..zresztą bardziej podoba mi się stare budownictwo.

No Tymko już od zeszłego tygodnia kaszle.
W piątek miałam iść z nim do lekarza, ale mieli Mikołaja w przedszkolu, wczoraj z kolei ja miałam zabiegany dzień od rana i dzisiaj z nim idę, bo kaszel ma taki jak Nikola przy zapaleniu oskrzeli, niby nie kaszle dużo, ale brzydko i wolę sprawdzić.
No i przy okazji chcę to skierowanie na morfologie i mocz wysępić dla siebie :-P

Hey dziewczynki! Moi oddelegowani. Konrad dzisiaj idzie do kina. Zdziwiłam się rano bo minus 6 stopni a wczoraj było na plusie. Trzeba było rajty zakładać.
Wiecie jaka byłam głupia. Miałam jechać w piątek oddać mocz i krew. Rsno nasiusiałam i zaczęłam ostro sprzątać. Sprzątałam tak intensywnie, że zapomniałam o pojechaniu do laboratorium. Wylałam więc wszystko i umyłam pojemnik. Zamiast kupić nowy to użyłam go jeszcze raz wczoraj no i oczywiście wykryli 12000 bakterii. Powiem Wam, że ze mnie stara a głupia. Będę musiała jeszcze raz zrobić. Zobaczymy co mi dziś lekarz powie.

reklama
alecta mój młody właśnie o dziwo chyba miał tydzień przerwy z kaszlem a dzisiaj właśnie tak brzydko zakaszlal..
Aj brzuchowy dzidzius znowu ma czkawke. Też muszę iść na badania. .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry