reklama

Styczeń 2015

Nulini super! Akurat na święta :)

LayDeeK przy bigisue dużo roboty? Przecież wszystko wrzucasz do gara i się gotuje tylko mieszasz co jakiś czas i wsjo :P

Nulini pozaluja ze żyją! A ze jestem bojowo nastawiona na świat przez tą zaraze to im współczuję prawie

reklama
Doggi mnie sutki bola
Stoja ciagle jak jakies anteny
Twarde i w ogole
Siara leci tylko jak scisne cycki i to tez niezawsze

Mcpearl wszystko zalezy gdzie
No i z tego co wiem noe lazdy stan deweloperski ma to samo na wykonczeniu :-P
W sensie u niektorych samemu trzeba liczniki zakladac itp

Nulini to ja padam kolo 22-23 budze sie ok 7 jak ł idzie do pracy i spie dalej min do 9.30 :-)

Azz pewnie zrobilabym to samo z pojemnikiem :-P

Nulini super ze kasa wleci :-)
Nam bardzo teraz nie pasuje ze ja mam wyplate 1 a ł 28. Jakos nie umiemy kasa sie porzadzic bo zobowiazania sa 5,12,10,20 i jakos ciezko nam to rozlozyc wszystko :-\

Doggi do zameazarki schowaj :-D
A za pierogi zadusilabym wlasnymi rekoma ;-)

Alecta wydaje mi sie ze nie mozna laczyc. Ale pewnosci nie mam

Dobry ;-)

Dalej chora ale się pocilam w nocy :-/

Mnie cycki nie bolą ale tak dziwnie mrowia i swedza chyba coś tam się zaczyna produkować

NULINI super! Przed świętami jeszcze kasa wpadnie ;-) w końcu walka wygrana trzeba to opić :-P

DOGGI co za lajzy jak można pyszne pierogi zmarnować! Zemsta musi byc :-D

mnie też się zdaje ,ze nie można łączyć tych kuponów :tak:

Nulini super,że kaska przed świętami wpadnie :happy: u mnie tylko zus za grudzień ma mi zapłacić,tak więc na bierząco,a w poniedziałek się dowiem,czy gin da mi jeszcze L4,czy juz macierzyński :-p:sorry:

Nulini w końcu!
Mi nadal te kilka wisi przez tą kontrolę i nie ma żadnej informacji kiedy wypłacą:wściekła/y:

Mnie się dzisiaj całą noc ten jeb.any ZUS śnił, bo wiedziałam, że dzisiaj będę dzwonić i na pocztę i do ZUSu...
A Ty nie masz jak zadzwonić do swojego wydziału zasiłków?
Ale nie na ogólną infolinię z Warszawy, tylko bezpośrednio do siebie...
Ja zawsze tam dzwonię, babki mnie już po głosie rozpoznają...

Doggi, pamiętaj, ciąża i chorobą Cię uniewinniają :-D

agulqa, my oboje wypłaty stałe mamy 9 i 10 dnia miesiąca i od razu wszystko opłacamy, bez względu na to, jaki jest termin płatności :tak:

femme, Boże, jak skończę karmić, to się zaleję w trupa za te wszystkie miesiące nerwów i szarpania z szefową :-D

Matko wreszcie jakieś dobre wieści! Dzwonili do mnie ze sklepu wozkowego, mój wózek w końcu jest w drodze do mnie! Jutro mam się spodziewać kuriera! Po wielu trudach w końcu!

Agulqa_b suty to bolą cały czas, mnie całe cycki bolą każdy cm....

Rzygam juz tym wszystkim

STACHU ZLITUJ SIĘ NADE MNĄ

na tvp2 mówią o anemi,w tym u ciężarnych i babeczka radziła dodawać,posypywać natkę pietruszki do wszystkiego i jeść pistacje ,ona tym sposobem po miesiącu poprawiła wyniki ;-)

Doggi super,że dostarczą Wam karoce dla Stasiulka :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry