reklama

Styczeń 2015

Qrde! Oglądam porody na Polsat cafe. Babka wyje z bólu, a maz robi jej zdjęcia i wstawia na fejsa! No zabilabym jełopa!

Oglądałam to wczoraj, ona sama tego zdjęcia chciała :baffled: W ogóle daremna była ta dupa, nie mogłabym być położną, mają OGROM cierpliwości :baffled:

Ja z porodu pamiętam tylko chodzenie przed partymi, później ból i Młodą na cyckach. Reszta - nic. Nie pamiętam, czy krzyczałam. Nie pamiętam, czy ktokolwiek cokolwiek do mnie mówił. Normalnie pustka, amnezja. Ale mąż ma być i koniec :-D

reklama
Ja pamiętam ze warczalam w czasie porodu, położne coś mi mówiły a ja mówiłam ze maja dać mi św spokój bo chce spać (w czasie partych) pamiętam ze jak przyszły parte to w zasadzie przestało boleć a parcie dawało straaaaaaszna ulgę :)

Dagi ja mam czesto uczucie mokrosci :-P
Tyle ze ja od poczatku ciazy mam taaaakie uplawu jak nigdy

Jakby moj ł zrobil mi taka fote to bym zabila

Nulini mam nadzieje zw jak mi bedzke ciezko to tez nie bede pamietac :-P

U mnie wszyscy gadaja bym ł nie brala a ja chce ma isc i koniec

Nulini, mnie tez ta laska mega wkurzała. Z tym wyciem i swoją osoba :))

No za to wycie to by ode mnie w łeb dostała, dlatego ja się nie nadaję do pracy z ludźmi, bo zero we mnie empatii :-D

agulqa, tego nie ogarniam, jak można odradzać obecność ojca, co komu do tego :baffled:
I tym razem też sobie życzę wyparcia przeżyć, bo naprawdę, kompletnie nic nie pamiętam z takich szczegółów :-D
Tylko, że było w ch.uj ludzi i babcia mnie za rękę trzymała, ale parcia - no nic nie pamiętam :-D
Mąż mi opowiadał, że krzyczałam - nie pamiętam
laugh.gif

Ja gdybym miała rodzić sn to też nie wyobrażam sobie bez Ł, no chyba, że faktycznie nie byłoby co z dziećmi zrobić to wtedy już siła wyższa.

Kurde Lilka zjadła 2 zapiekanki i teraz mnie zgaga męczy.
Na szczęście nie jakaś tragiczna, ale juz mnie wkurza.

Agulqa_b z mojej perspektywy nie wyobrażam sobie bez T, tez wiele osób mi mówilo ze nie mam ho brać ale chciałam żeby był ze mną i on tez chciał to przeżywać ze mną w końcu jego dziecko się rodzi :)

Alecta ja wypiłam litrowa cole i tez zdycham

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry