reklama

Styczeń 2015

reklama
Mówcie co chcecie, ale ja i tak uważam ze pewnych rzeczy mężczyźni nie powinni widzieć. Bedzie przy mnie położna i ona ma sie mną zająć :-)

Dziękuje. Dobranoc! :-)

LayDeeK ale wcale nie musi widzieć mój siedział przy mojej głowie i mogłam mu rękę dusić jsk chciałam a co się dzieje poniżej nie widział nic bo o to prosiłam żeby nic T nie widział

LayDeek, ale przecież nie musi patrzeć.
Ja bym w sumie nie chciała żeby Ł mi się ba pipke patrzył jak młoda wychodzi, ale chciałabym żeby stał/siedział obok i trzymał mnie za rękę tak żebym mogła mu w nią pazury powbijać :-D

Stokrotka dziecku sie nie odmawia, nie wkesz?:-P

Ja sie do ł dzis smialam ze jzkby mnie nacinali to najwyzej poprosimy gina by ladnie zszyl i po prostu ł troche dluzej nie zamoczy :-P
On oczywiscie ze przeciez usta bede miala sprawne :-P

W ogole... na stronie bb dzis bylo o seksie po porodzie
Nie czytalam calego ale natrafilam na zdanie ze z seksem oralnym trzwba uwazac bo powietrze moze dojsc do ran w pochwie i moga sie zrobic zakrzepy powietrzne czy jakos tak ktore prowadza do zgonu?!
Wtf?

reklama
a ja uważam, że to jakieś upośledzenie, jeżeli facet (zdrowy facet-bo może są jakieś choroby, które na to wpływają) zmienia podejście do swojej żony/partnerki/w każdym razie matki swojego dziecka (oczywiście o ile kocha) po wizycie na porodówce. trzeba mieć jaja i głowę na karku, a nie sieczkę zamiast mózgu. są w życiu gorsze widoki i sytuacje. niestety. a szczęśliwy poród to akurat piękna sprawa ;-)

LayDeek, moja wypowiedź jest ogólna, więc bez urazy ;-);-). nie dotyczy Ciebie.

dziękuję - idę oglądać na dobre i na złe :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry