reklama

Styczeń 2015

Laski szukam jakiegoś prezentu dla Ł i ostatnio mi marudził, że jakas bluza by mu się przydała.
U mnie na wiosce takich sklepów nie ma więc szukam na allegro, ale sama nie wiem, która i czy w ogóle mi się podoba...
Znając styl mojego męża najbardziej podoba mi się ta Camelowa

MĘSKA BLUZA BLUZY LUXURY Z KAPTUREM 4 KOLORY XL (4824692358) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
CRWS DNM 3212A CAMELOWA MĘSKA BLUZA DENLEY_PL_XL (4825931420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
EXTREME MĘSKA BLUZA KAPTUR OKAZJE OD DENLEY_PL_XL (4822614891) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
MĘSKA BLUZA BLUZY Z KAPTUREM ASSASIN'S CREED p (4811688141) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Laydeek musialabys poczytac sobie lub filmik jakis obejrzec
Ja to totalna amatorszczyzna jestem

Alecta mi najbardziej pierwsza lub ostatnia :-P
Ale to wlasnie zalezy jakie ł preferuje
Sama mojemu bym kupila ale on maly i gruby wiec ciezko bez przymkerzenia :-P

Agulqa no własnie mój Ł też mały i z dużym brzuszkiem:-p
Jutro muszę go jakoś podstępnie zmierzyć ile on ma w pasie, bo nie wiem czy w razie w zamawiać xl czy xxl.
Mi ogólnie najbardziej podoba się ta ostatnia, ale wiem, że on woli takie tak ta Camelowa no i nie wiem jak ta ostatnia wyglądałaby przy jego brzuszku :-p

Laski szukam jakiegoś prezentu dla Ł i ostatnio mi marudził, że jakas bluza by mu się przydała.
U mnie na wiosce takich sklepów nie ma więc szukam na allegro, ale sama nie wiem, która i czy w ogóle mi się podoba...
Znając styl mojego męża najbardziej podoba mi się ta Camelowa

MĘSKA BLUZA BLUZY LUXURY Z KAPTUREM 4 KOLORY XL (4824692358) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
CRWS DNM 3212A CAMELOWA MĘSKA BLUZA DENLEY_PL_XL (4825931420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
EXTREME MĘSKA BLUZA KAPTUR OKAZJE OD DENLEY_PL_XL (4822614891) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
MĘSKA BLUZA BLUZY Z KAPTUREM ASSASIN'S CREED p (4811688141) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Alecta mi najbardziej ostatnia, sama bym w takkiej chodziłą, ale ja jestem fanką serii gier Assasins Creed ... to wiesz mało obiektywna jestem :P
Pierwsza też spoko, ale sie zastanawiam czy byłaby wygodna :)

W temacie jakże nam przyjaznym i przyjemnym...

Widziałyście nową akcję skierowaną do najmłodszych?

10845957_296445007221863_8808823054226108950_n.jpg

Nulini oj mam podobnie, spałabym i spała...

Hej, hej. Powstałam:)

alecta - pierwsza i ostatnia jak najbardziej:)
Agulaq_b - świetne pudełko, prezent będzie na pewno trafiony, mam takie na Zosiowe pamiątki.

Dziś w nocy mnie obudził taki skurcz, że aż zasnąć nie umiałam. Poza tym dziś nic nie robie, leżę i odpoczywam
T dziś gotuje i cala reszte.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry