reklama

Styczeń 2015

Nulini, u mnie niestety od kilku dni pielgrzymka do kibelka w nocy trwa. Ale i tak jest o niebo lepiej niż z Mikołajem z tego co pamiętam. Wtedy pół ciąży tak przelatałam.
U mnie skurcze zdecydowanie się nasiliły.

reklama
Elutka, nie martw się ją też leżę jeszcze w łóżku i nie mam póki co zamiaru wstawać. Wczoraj znów się tam dałam wykorzystać na łazenie po sklepach, każdy sobie coś kupił a ja kurde klapki do szpitala:( oczywiście Zoska tez coś dostała, tylko matka taka biedna;)

Agulaq_b daj znać co i jak:)

Co do apetytu to tez nie mam od jakich dwóch tygodni, jem bo musze. Brzuch obniżył mi się chyba tydzień temu i mogę sobie położyć cała dłoń, wczoraj moja fryzjerka wyszła ode mnie o 23, włoski trochę inne niż na zdjęciu, dużo, dużo czerwonego:) później wrzucę fotkę.

Dziś jadę odebrać swój prezent świąteczny.

Dalej nie wiadomo co z bada i karpanna?

Ostatnia edycja:
Cześć mamuśki :)
Zappraszam na swojego bloga bloggerowamama.blog.pl dopiero startuję ale mam nadzieję, ze znajdą się mamusie które razem ze mną bądą dzielić się swoimi historiami nie tylko o naszych maluszkach, ale wymienimi się informacjami na tematy tj. np. kuchnia, rodzina, macierzyńśtwo i różności. Wszystkim ,,strycznióweczkom" życzę szczęśliwego rozwiązania a przyszłym dużo wytrwałości przez 9 miesięcy . Pozdrawiam i zapraszam na bloga bloggerowamama.blog.pl :*

Był moment, że mi się strasznie czas dłużył. Jeszcze nie tak dawno pisałysmy tutaj, że jest 1 grudnia i można założyć wątek rozpakowanych mam. Dzis mamy 15 grudnia! Za chwile bedzie 30 grudnia. A potem pójdzie lawina.... :))) wtedy rozruszamy wątek gratulacyjny :P

reklama
Kasiekz kał Ł miał badany jakoś w wakacje i dodatkowo teraz wymaz miał robiony w pracy i wszystko ok.

Megami no właśnie samopoczucie takie samo.
Ostatnio tak analizowalismy i chyba zaczęliśmy nie od tego co trzeba, bo te placki wyszły mu jak przeszedł na dietę i dużo twarogow jadł.
Teraz też je dużo nabiału i ciągle mu nowe wychodzą :-/

Jeny jaki ten mój syn się jęczący zrobił.
Chyba go za bardzo rozpieściłam :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry