reklama

Styczeń 2015

Gochson jaka sliczna! Super ze juz jestescie razem!!!

Ja nie mialam na szczęście traumy u gina żadnego. A co do torby to w polowie mam spakowana wiec cos tam jest i jakby co z pusta nie pojade :P

Mnie koje dziecko starsze chce dzisiaj psychicznie wykonczyc, konczy mi sie cierpliwość...

reklama
Alecta ale macie zabawy :-D :-D

Aza prałaś zabawki? W sumie zastanawialam się nad tym ale no sama nie wiem.

Niech mi ktoś kopa zasadzi , jak wyjadę to natknę się na blokadę dróg i będę sie wqrwiać.....

Moj dzisiaj wszystko robi na przekór. Piękne słońce ale ni cholery sie nie da wyjsc. Przy sniadaniu tak sie wydurnial ze wylal wode z nawilżacza na kaloryferze na całą kuchnie i siebie. Właśnie go na drzemke oddelegowalam bo ziewa jak nie wiem. Może mu przejdzie jak sie kimnie

Gochson Slicznotka z Twojej córeczki:)

Ja juz pakowanie torby mam za sobą, wszystko jest w niej i dla mnie i dla malej później tylko kartę ciazy ale ja zawsze mam na wierzchu nic więcej mi nie potrzeba, nawet dowodu osobistego, ani wyników badań, bo mają wszystko w systemie.

Wczoraj T wygonilam z fotelikiem bo mi tylko miejsce zawołał a tak to już w samochodzie leży. Do szpitala i tak sama nie pojadę wiec luz.

Ja miałam zaje.bista ginekolog w Polsce, normalnie do rany przyłoż.

Nie wiem co dziś na obiad, w sumie przez to zyganie nie mam i tak na nic ochoty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry