reklama

Styczeń 2015

reklama
Dagi aaa to chyba ze tak :-)
A nam sie udalo kupic mega ladna i niedroga
Jestem po prostu zakochana w niej po uszy i ryjek mi sie cieszy :-)

Sprite wlasnie pewnie w pon dokupie w drodze do gina
Bo jutro nie chce mi sie specjalnie jechac
Jutro musze zabrac sie za prezent dla sis i skonczyc robic swieczki
W nd mam gosck
Aw pon pojade kupic i choinka bedzie meeeega
No i jestem w trakcie psikania szyszek na zloto i one tez beda wisialy no choince :-)

Alecta jak chcesz podrzuce Ci jutro fotki swieczek, tyle ze mowie ja robie najprosciej jak sie da bo nie mam tych wszystkich preparatow itp by robic spekania no i druga sprawa wlasnie nie wiem jak taka swieczka by sie spalala

Zapomnialam dodac ze u nas byly juz krasnoludki i podrzucily kilka prezentow pod choinke ;-)

Mój krasnoludek przyniósł już prezent do domu i codziennie nakłania mnie żebym go zobaczyła.. a ja chcę mieć przyjemność w wigilię.
Znowu pobudka o 6.42.. ostatnio to moja stała godzina. Chciałabym sobie tak pospać do 10..

Dzień dobry jenn ja juz od 5 nie spie. T jechał do pracy i wstalam razem z nim, ale dziś zamierzam robić Nic. Mój prezent rozpakowany a to dlatego, że sama byłam go odebrać;) męczą mnie skurcze do tego przy każdym najmniejszym ruchu boli mnie okropnie kość lonowa....mam nadzieje, ze uda mi się jeszcze zdrzemnac.

Dagi współczuję bólu, szczególnie kości.. Mnie skurcze dzisiaj lekkie łapać zaczynają z rana, mały sobie wierzga. Nawet wczoraj próbowałam nagrać jak się rozpycha no ale chyba wyczuwa, że kamera włączona i nie chce współpracować.
Też planuję robić NIC, chociaż nigdy nic nie wiadomo ;-) Chciałabym już poniedziałek.. Mam wizytę w poradni diabetologicznej, oby okazała się ostatnią wizytą.

reklama
Agulqa czekam na fotki świeczek :-D

A mi się dzisiaj nawet dobrze spało.
Nikt mnie w nocy nie wołał, nikt do mnie nie przylazł :-D
Teraz też sobie jeszcze leżę, bo dzieciaki oglądają bajki i chyba myślą, że mamusia jeszcze śpi :-D
Dzisiaj biorę się z Niksonem za pierniczki :-P
Pewnie część już pożremy od razu hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry