reklama

Styczeń 2015

reklama
Ewi, oczywiście nic! Zero odzewu! Dziś napisałam SMSa z pytaniem, kiedy dostanę pensję i rzecz jasna też żadnej odpowiedzi. A najbardziej wpienia mnie fakt, że dokumenty jeszcze nie dotarły do biura! Cholerna poczta polska, 6zł za list, a już 2 dni idzie!

Megami,
też mi łeb leci, a spałam znów 1,5 godziny w dzień...

Qrcze ale Wam fajnie...ja tym razem nie mam tego luksusu żeby się przespać w dzień:-) moje małe sporadycznie sypia w dzień a jak już sie to zdarzy to korzystam i robię porządki :-D

Indi szalona ;) ja zawsze liczę nadto żenada mi się trochę schudnąć u mnie bez zmian, na początku spuchłam i miałam 3kg+ <wow> ale potem jak odstawiłam sól waga wróciła i stoi :)

jezyk u mnie waga to mus :) bez niej ani rusz :) musze wiedzieć czy za dużo nie ważę :)

jusia ja będę na pewno chodzić jak mi mdłości miną to wracam na bieżnie i basen :) bo teraz puki co jak zaczynam ćwiczyć to zaczyna mnie mdlic tak że nie da się wytrzymać ;(

demollka2 leż i odpoczywaj, nawet nie próbuj wstawać, jak trzeba to trzeba :)

Indi dlatego zalecają ćwiczyć w ciąży, ponoć nie jest się tak zmęczonym, mdłości lżejsze i potem poród łatwiejszy :)

AZA ona napisała ze musi usunąć posty z jakiś powodów osobistych, i napisała że za jakiś czas może wróci do nas.

Megami to u nas tak duszno. Parno i gorąco ze masakra coś czuje ze wieczorem nas burza nawiedzi :)

Nulini to ja wczoraj tak się czułam dziś sto razy lepiej nawet na zakupy ciuchów poszłam ;)

Co do moderowania możemy być razem z Nulini, co prawda nie mam doświadczenia, ale zawsze jak się nie sprawdzę można mnie wykopać ;)

Doggi, ja tam Bede pewnie matka wariatka, unikm wszystkiego wp pierwszym trymestrze co mogloby zaszkodzic fasolce w jakiekolwiek sposob. Czekam na drugi trymestr jak na zbawienie :)

Ale jeśli nie ma przeciwwskazań i lekarz daje zielone światło to ćwiczenia pomagają a nie szkodzą :) dobry przykład Beata Sadowska ona biegała w maratonach w ciąży i bieganie odpuscila sobie dopiero w 8 miesiącu :) jeśli przed ciążą kobieta jest aktywna to ciało jest przyzwyczajone i do wysiłku chyba że przed ciążą się nic nie robi a w ciąży nagle chce się ćwiczyć to zalecają czekać do 2 trym

Elutka, ja korzystam, póki Młoda chodzi do przedszkola, od lipca będzie miesiąc w domu siedzieć i skończy się laba i spanie w dzień :-(

Doggi, u mnie też waga do podstawa, ale kupiłam dopiero w pierwszej ciąży :-D Ja dzisiaj tak zdycham, bo właśnie straszna duchota, aż ciężkie powietrze...

Oj, ale Wam dobrze! :-):-) Tylko ja "matka Polka" w domu z dziećmi sama? Zazdrościć nie będę, bo coś za coś pewnie, ale chętnie bym czasem tak chociaż pospała w dzień, szczególnie teraz w ciąży :-D:-D

Ale bym zjadła pierogów z truskawkami, a tak bardzo nie lubię się w tym babrać... Mąka wszędzie, pełno mąki bleeeh, ale chyba się zmuszę na dniach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry