• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Kur.wa zaje.biście możecie mi pogratulować... Na 13dni przed terminem rozchorowałam się... Jest super jest super wiec o co ci chodzi?! Boli mnie gardło, nos mam zawalony ale nic nie leci i mam 37,7 temp.... A no i zgaga przy bolacym gardle szczerze odradzam. Nie śpię od 3ciej przez to. Jasna du.pa jsk można tak często chorować?! A ostatnio prawie z domu nie wychodzę wiec nie wiem od kogo się zaraziłam chyba od pana z reklamy leku na grypę....

Sylwi, bidulko. Dobrze, że wszystko jakoś się pozytywnie skończyło.
Doggi, to się kuruj koniecznie jeszcze na tej końcówce. Obyś się wyleczyła.

Mam nadzieję, że u mnie się nie rozkręci. Coś mnie też w gardle zaczęło drapać 2 dni temu. Może to suche powietrze...
Wstałam pół godziny temu bo młody się do nas przyczłapał, a że zostałam obudzona enty raz w nocy to już mi się spać odwidziało. Ale pójdę i spróbuję jeszcze pospać. Kot łaził dzisiaj po mnie jak głupi. Na dwór chciał wyjść, ale że impreza była obok to wyszedł dopiero przed 6 i tak mnie budził co jakiś czas.

udanego pierwszego dnia roku koleżanki :-)
ja nie śpię od 6 ze stresu,wstawiłam pranie co by chłopcy mieli czyste gatki jak mamy nie będzie,naszykowałam papierologię do szpitala teraz piję kawkę ostatnią aż do powrotu ze szpitala,śniadanka mam nie jeść :-(;-)

Doggi mnie też ostatnio coś rozkladalo, ale udało się zwalczyć w zarodku.
Pogoda taka głupia, że choróbska nas łapią (patrz moje dzieciaki).

Witam w 2015 roku :-)

Powiem tylko, że jeżeli to prawda, że jaka noc sylwestrowa taki cały rok to idę sobie strzelić w łeb.
Tymko całą noc jeczal i marudził, jestem totalnie niewyspana.
Nie wiem o co mu chodziło, bo a to niby kolanko, a to picie, a to sam nie wiedział co.

Idę się zaraz ogarnąć i jadę do gina.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry