Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agulqa w szpitalu lekarka od noworodków kazała po 2-3dniach skontrolować wagę i zrobić badania na wypadek nasilającej się zoltaczki. Pediatra dała mi skierowanie na badania i według jej zaleceń jeżdżę na to ważenie.
Alecta no ja właśnie stresuje Sue strasznie ruchami, bo mnie gin nastraszyl ze w tej pozycji to trzeba kontrolować bo dziecku łatwiej się owinąć pępowina i mam stres i boję się ruszać tylko wyczuwam czy się rusza czy nie... Zwariować można :/
Masakryczna noc. 5 razy zakładali mi wklucie, bo mam takie żyły, ze kroplowka szła w mięśnie (wyglądam jak Pudzian!) W kroplowce leki na zatrzymanie skurczy, dzisiaj już ok. Jednak przez tą kroplowke w nocy mdlalam, miałam kołatanie serca i drgawki. Poza tym super. Chcą mnie trzymać do poniedziałku ale jutro się wypisuję. Mąż musi w poniedziałek do pracy a ktoś musi się zająć moim małym buntownikiem
Agulqa mój mały średnio przybieral na początku stąd te kontrole:-) o bioderkach też nam mówiła, już sobie termin zaklepalam.
Śpioszek ♥♥
Nieobecna bidulku..oby wszystko dobrze poszło.
Nieobecna- to trzymam kciuki, czekamy na maleństwo.
U mnie też ciężka noc, skurcze były ale nieregularne, poza tym brzuch boli cały czas.
Jak już udało mi się usnąć to przyśnił mi się poród, urodziłam 7 stycznia. Zobaczymy czy się sprawdzi