Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
LayDeek, masakra. A lekarz nic... Suseł, no ze mnie to leciało kilka dni dość konkretnie. Dziś z kolei szok, praktycznie nic. Aż się martwię czy to ok.
Jestem w szoku bo moje dziecko śpi po 3-4 godziny, a jak się obudzi, naje i ją przewinę to i poleżeć będzie grzecznie...coś innego niż Mikołaj...
Lay ja tez nie mam żadnych objawów więc witaj w klubie. Tego puchnięcia to Ci współczuje! Przyznam że strasznie to wygląda ;/
Mi z takich dziwnych objawów drętwieje prawa ręka, doktorek magnez każe brać i mówił że młody musi mnie gdzieś uciskać.
Nulini mój Tymcio ostatnio też jakiś taki spokojny, kto wie może cisza przed burzą
My przez przeprowadzke mamy tyle na głowie, bo remont u góry mieliśmy robić na spokojnie (dół jest już wyszykowany), a teraz pędzimy ze wszystkim jak szaleni dzięki bogu się dobrze czuje i mogę mojemu pomagać bo biedny by się zaorał chyba i tak jak tylko wraca z pracy to zabiera się za robotę. Ale przyznam że chyba śmiesznie wygląda laska z takim brzuchem jak ja szpachlująca ściany
co do wiesiołka to chyba musze jutro kupić rozumiem że w aptece można go dostać? nigdy wcześniej o tym nie słyszałam